Ruutumatto NBR musta

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Öljynkestävä
  • Materiaali: NBR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 1400 x 10000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3,5 mm
Tuotetunnus (SKU): 4631 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ruutumatto NBR musta

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusöljynkestävä 
KumilaatuNBR 
VäriMusta 
Rullakoot1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3,5 mm 

Ruutumatto NBR musta

 

Ruutumatto NBR musta

Ruutumatto NBR Musta on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavan alustan erilaisiin tiloihin. NBR (nitrile butadiene rubber) materiaalin ansiosta matto on erittäin kestävä öljyjä, rasvoja ja useita kemikaaleja vastaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan teollisuusympäristöihin, työpajoihin ja varastoihin. Musta väri ja klassinen ruutukuvio yhdistävät tyylikkyyden ja käytännöllisyyden, sopien sekä julkisiin tiloihin että kotikäyttöön.

Turvallisuus ja mukavuus

Ruutumatto NBR tarjoaa paitsi kestävän myös turvallisen käyttökokemuksen. Sen pinnan kuviointi lisää kitkaa, mikä vähentää liukastumisen riskiä märissä tai liukkaissa olosuhteissa. Lisäksi maton materiaali tarjoaa mukavuutta jaloille, vähentäen väsymystä pitkäaikaisessa seisomatyössä, ja tekee siitä miellyttävän valinnan työpisteille ja kassajonoille.

Helppo puhdistettavuus ja ylläpito

Ruutumatto NBR Mustan huoltaminen on yksinkertaista. Sen pinta on suunniteltu olemaan helppo puhdistaa ja ylläpitää, jolloin matto säilyttää uudenveroisuutensa pitkään. Normaali imurointi ja märällä rätillä pyyhkiminen riittävät poistamaan lian ja tahrat, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan tiloihin, joissa siisteys on ensiarvoisen tärkeää.

Monipuolinen soveltuvuus

Ruutumatto NBR Musta on monipuolinen valinta, joka soveltuu laajasti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Sen kestävyys ja helppohoitoinen materiaali tekevät siitä sopivan lattiaratkaisun niin sisä- kuin ulkotiloihin, mukaan lukien teollisuustilat, työpisteet, myymälät, keittiöt ja eteisalueet. Matto on helppo leikata sopivaan kokoon ja muotoon, mikä mahdollistaa sen mukauttamisen erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Yhteenveto

Ruutumatto NBR Musta yhdistää korkealaatuisen materiaalin, monipuolisen käytettävyyden ja esteettisen ulkonäön tarjoten kestävän ja turvallisen ratkaisun erilaisiin lattiapinnoitteisiin. Sen helppo puhdistettavuus ja mukavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin teollisuuteen, kauppaan kuin kotiinkin, tarjoten pitkäaikaisen ja kestävän lattiaratkaisun.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Ruutumatto NBR musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun