Nitriilikumilevy 34630

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: NBR
  • Käyttötarkoitus: Bensiinin kestävä,öljynkestävä
  • Kovuus: 70°±5° Shore A
  • Käyttölämpötila: -30° – +110°C
  • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
  • Säänkestävyys: Kohtalainen
  • Öljynkestävyys: Hyvä
  • Bensiinin kestävyys: Hyvä
  • Kemikaalien kestävyys: Kohtalainen
  • Kulutuksen kestävyys: Kohtalainen
Tuotetunnus (SKU): 1334000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Nitriilikumilevy 34630

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoitusbensiinin kestävä, öljynkestävä
KumilaatuNBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)70°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,25 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +110 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)300% 
Jäännöspuristuma (h/°C )32% max 22h/70° C 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysHyvä 
Bensiinin kestävyysHyvä 
Kemikaalien kestävyysKohtalainen 
Kulutuksen kestävyysKohtalainen 
Rullakoot1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)1-10 mm 
Paksuudet vahvikkeelliset (mm)2-6 mm 

Nitriilikumilevy 34630

Nitriilikumilevy 34630 on teollisuudessa laajalti käytetty materiaali, joka on suunniteltu tarjoamaan kestävyyttä ja suorituskykyä erityisesti öljyjä ja rasvoja sisältävissä ympäristöissä. Tämän nitriilikumin ainutlaatuinen koostumus takaa erinomaisen kemiallisen resistanssin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monille teollisuudenaloille, kuten autoteollisuudelle, öljy- ja kaasuteollisuudelle sekä koneenrakennukselle.

Öljyn- ja kemikaalinkestävyys

Nitriilikumilevy 34630 on kehitetty kestämään pitkäaikaista altistusta erilaisille öljyille, rasvoille ja muiden kemikaalien vaikutuksille. Sen korkea nitriilipitoisuus varmistaa, että levy säilyttää fysikaaliset ominaisuutensa ja toimintakykynsä vaativissakin olosuhteissa, tarjoten luotettavan suojan kemiallisille yhdisteille.

Lämpötilan sietokyky

Lisäksi nitriilikumilevy 34630 pystyy sietämään laajoja lämpötilavaihteluita. Se on suunniteltu toimimaan optimaalisesti niin matalissa kuin korkeissakin lämpötiloissa, mikä laajentaa sen käyttömahdollisuuksia monenlaisissa teollisuuden sovelluksissa. Tämä tekee siitä sopivan valinnan laitteille ja komponenteille, jotka altistuvat säännöllisesti lämpötilan muutoksille.

Mekaaninen lujuus ja kestävyys

Nitriilikumilevy 34630 erottuu myös mekaanisen lujuutensa ja kestävyytensä ansiosta. Se kestää hankausta, repeämistä ja muita mekaanisia rasituksia, mikä pidentää sen käyttöikää ja vähentää tarvetta jatkuvalle huollolle tai vaihdolle. Tämä ominaisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan korkean kulutuksen kohteisiin, kuten kuljetushihnoihin ja tiivisteisiin.

Käyttökohteet

Nitriilikumilevyn 34630 monipuolisuus tekee siitä sopivan monenlaisiin teollisuussovelluksiin. Se on erityisen arvokas autoteollisuudessa, öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä koneenrakennuksessa, missä sen kemikaalinkestävyys, lämpötilan sietokyky ja mekaaninen lujuus ovat kriittisiä. Lisäksi se soveltuu erinomaisesti tiivisteiksi, O-renkaiksi ja muihin osiin, jotka vaativat korkeaa suorituskykyä ja kestävyyttä.

Yhteenveto

Nitriilikumilevy 34630 on tehokas ja monipuolinen materiaali, joka tarjoaa ratkaisuja moniin teollisuuden haasteisiin. Sen erinomainen kemikaalin- ja öljynkestävyys, lämpötilan sietokyky sekä mekaaninen lujuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan laajaan valikoimaan sovelluksia.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. EPDM-Kumilaatta 66020 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun