Rengasmatot

Helsingin Kumi Oy tarjoaa korkealaatuisia rengasmattoja, jotka on valmistettu styreenibutadieenikumin (SBR) ja nitriiliputyleenikumin (NBR) sekoituksesta. Tämä materiaaliyhdistelmä yhdistää SBR-kumin kulutuskestävyyden ja NBR-kumin öljynkestävyyden, tarjoten siten monipuolisen ja kestävän lattiaratkaisun erilaisiin ympäristöihin. Rengasmatot ovat erinomainen valinta paikkoihin, joissa tarvitaan kestävyyttä ja turvallisuutta, kuten teollisuusalueet, varastot ja julkiset tilat.

Ominaisuudet:

Luistamaton pinta: Rengasmaton avoin rakenne ja kuviointi tarjoavat erinomaisen pidon, vähentäen liukastumisvaaraa.

Öljyn- ja kemikaalienkestävyys: NBR-komponentin ansiosta matto kestää hyvin öljyjä ja useita kemikaaleja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan teollisiin sovelluksiin.

Vedenläpäisevyys: Avoin rengasrakenne mahdollistaa veden ja lian valumisen maton läpi, pitäen päällä olevan pinnan kuivana ja turvallisena.

Helppo asentaa ja ylläpitää: Rengasmatot ovat helppoja asettaa paikoilleen ja ne voidaan nopeasti rullata pois puhdistusta tai siirtoa varten.

Kestävyys ja joustavuus: SBR/NBR-sekoitus takaa maton kestävyyden ja pitkän käyttöiän sekä tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta käytössä.

Rengasmatot ovat loistava valinta alueille, joissa yhdistyvät liukkauden riski, öljyiset olosuhteet ja tarve pitää kävelytiet turvallisina ja puhtaina. Niiden monikäyttöisyys ja kestävyys tekevät niistä sopivan ratkaisun monenlaisiin tiloihin ja sovelluksiin.

Helsingin Kumi Oy:n asiantuntijat ovat valmiita auttamaan sinua löytämään täydelliset rengasmatot tarpeisiisi. Meidän laaja valikoimamme ja räätälöidyt ratkaisumme varmistavat, että löydät optimaalisen tuotteen, joka vastaa niin toiminnallisia kuin turvallisuusvaatimuksiasi.

Tutustu Helsingin Kumi Oy:n rengasmattojen valikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustelemme, miten voimme tukea sinua valitsemaan parhaan mahdollisen lattiaratkaisun. Me olemme täällä tarjotaksemme kestäviä, turvallisia ja käytännöllisiä mattoja, jotka täyttävät korkeimmatkin standardit.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Siirry sivun alkuun