Rengasmatto 1000x23x1500mm

Tuotekuvaus
  • Kennokumimatto/rengasmatto
  • Leveys 1000 mm
  • Paksuus 23 mm
  • Pituus 1500mm
  • Kumilaatu: SBR
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Kovuus: 50°±5° Shore A
  • Väri: Musta
 
Tuotetunnus (SKU): 4910015 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Rengasmatto 2350

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)50 ShA 
Rullakoot1000 x 1500 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)23 mm 

Rengasmatto 2350

Maton avoin pohjarakenne ja pohjassa olevat nystyrät sallivat veden valumisen esteettä.

Rengasmatto 1000x23x1500mm

Rengasmatto on suunniteltu tarjoamaan tehokas liukuesteratkaisu ja mukavuus erilaisiin ympäristöihin. Sen ainutlaatuinen rengasmainen rakenne mahdollistaa veden, lumen ja lian valumisen pois pinnalta, mikä tekee matosta ihanteellisen ulko- ja sisätilojen kulkuväylille.

Ominaisuudet

Valmistettu kestävästä kumimateriaalista, rengasmatto on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja tarjoamaan pitkäaikaista käyttöä. Sen avoin rakenne ei ainoastaan helpota veden ja lian poistumista, vaan myös tarjoaa erinomaisen liukuesteominaisuuden. Matto on helppo puhdistaa ja se säilyttää ominaisuutensa erilaisissa sääolosuhteissa, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan kaikkiin kohteisiin.

Käyttökohteet

Rengasmatto soveltuu erinomaisesti käytettäväksi sisäänkäynneillä, terasseilla, työpisteillä ja muilla alueilla, joissa tarvitaan luotettavaa liukuestettä. Se on erityisen hyödyllinen märissä olosuhteissa, kuten uimahalleissa, saunoissa ja suihkutiloissa, estäen liukastumiset ja parantaen turvallisuutta.

Asennus

Rengasmaton asentaminen on yksinkertaista, ja se voidaan leikata sopimaan eri tilojen mittoihin. Matto on kevyt ja helppo siirtää paikasta toiseen, mikä tekee siitä kätevän valinnan tilapäisiin tai vaihtuviin tarpeisiin. Se sopii erinomaisesti paikkoihin, joissa tarvitaan nopeaa ja tehokasta liukuesteratkaisua.

Yhteenveto

Rengasmatto tarjoaa tehokkaan, kestävän ja monikäyttöisen ratkaisun liukuesteeksi erilaisissa ympäristöissä. Sen ainutlaatuinen rakenne ja helppo huollettavuus tekevät siitä arvokkaan lisän turvallisuuden ja mukavuuden parantamiseksi.

Tyypillisiä käyttökohteita ovatkin esimerkiksi tuulikaapissa kuramattona, työtiloissa vaimentamaan jalkoihin kohdistuvaan rasitusta ja kosteissa tiloissa sekä ulkotiloissa ehkäisemään liukastumista. Jos käyttökohteessa tarvitaan suurta kemikaalien kestävyyttä – Valitse tuotteeksi Rengasmatto NBR, jonka ominaisuudet takaavat paremman kemikaalikestävyyden kuin tämä tuote.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Rengasmatto 1000x23x1500mm on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun