Kumimatot

Kumimatto – Monikäyttöinen ratkaisu suojaukseen ja eristykseen

Kumimatto Helsingin Kumi Oy:llä tarkoittaa eri kumimateriaaleista valmistettua ja tarvittaessa asiakkaan toivomiin mittoihin leikattua kumimattoa, joka on suunniteltu suojaamaan kohteita mekaaniselta kulutukselta, eristämään ääntä ja lämpöä sekä estämään liukastumista. 

Kumimatto on ihanteellinen valinta niin julkisiin tiloihin kuin työkoneiden ja -autojen  lattioihinkin, tarjoten kestävän ja luotettavan ratkaisun monenlaisiin sovelluksiin. Lisäksi kattava valikoimamme sisältää laajan kirjon värivaihtoehtoja ja kuviointeja, mahdollistaen käytön myös sisustusmateriaalina.

Kumimaton edut:

Suojaa:
Kumimatto tarjoaa tehokkaan suojan lattioille ja pinnoille mekaanista kulutusta vastaan, pidentäen tilojen käyttöikää.

Vaimentaa:Vaimentaa: Kumimaton erinomainen äänen- ja lämmöneristyskyky tekee siitä ihanteellisen valinnan meluisiin ympäristöihin ja alueille, jotka vaativat lisäeristystä.

Kumimatto räätälöidään leikkaamossamme juuri omiin tarpeisiinne sopiviin mittoihin ja muotoihin. Meidän asiantuntijamme varmistavat, että saatte tarkasti mitoitetun ja muotoillun kumimaton, joka vastaa tiukumpiakin vaatimuksianne.

Tutustu Helsingin Kumi Oy:n kumimattovalikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustelemme, kuinka voimme auttaa sinua löytämään täydellisen ratkaisun. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja kestäviä kumimattoja, jotka vastaavat tarpeisiinne. 

Siirry sivun alkuun