Sienikumilevy 2015

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: CR
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Kovuus: 45°±10° Shore A
  • Käyttölämpötila: -30° – +115°C.
  • Otsoninkestävyys: Hyvä
  • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
  • Paksuudet: 3-30 mm
Tuotetunnus (SKU): 251 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sienikumilevy 2015

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore 00)45°±10° 
Ominaispaino (kg/m3)180 ±25 kg/m³ 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +115 
Vetomurtolujuus (Mpa)0,6 
Murtovenymä (%)150% 
Jäännöspuristuma (h/°C )16% 22h/23°C 
Veden imeytyminen (%)3% 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3 - 30 mm 

Sienikumi 2015

Sienikumi on ainutlaatuinen ja monikäyttöinen materiaali, joka tarjoaa erinomaisia tiivistys-, vaimennus- ja eristysominaisuuksia. Sen avoin solurakenne tekee siitä erityisen sopivan käyttökohteisiin, joissa tarvitaan sekä ilman että kosteuden läpäisykykyä ylläpitäen samalla materiaalin tiivistysominaisuuksia.

Ominaisuudet

Sienikumi erottuu monista muista materiaaleista sen ainutlaatuisen solurakenteensa ansiosta. Tämä rakenne mahdollistaa ilman ja kosteuden siirtymisen materiaalin läpi, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin ilmastointi- ja tiivistyssovelluksiin. Sienikumi on myös erittäin kestävä mekaanista rasitusta ja UV-säteilyä vastaan, mikä pidentää sen käyttöikää vaativissakin olosuhteissa.

Käyttökohteet

Sienikumin käyttökohteet ovat monipuoliset ja kattavat useita teollisuudenaloja. Se soveltuu erinomaisesti elektroniikan suojaukseen, autoteollisuuden tiivisteisiin ja äänenvaimentimiin, rakennusteollisuuden eristysmateriaaliksi sekä vedenpitäviin sovelluksiin. Sen kyky absorboimaan iskuja ja vaimentaa ääntä tekee siitä myös suositun valinnan urheiluvälineiden ja turvavarusteiden materiaaliksi.

Asennus

Sienikumin käsittely on yksinkertaista sen joustavuuden ja leikattavuuden ansiosta. Materiaali voidaan helposti muotoilla ja leikata erilaisiin mittoihin ja muotoihin, mikä mahdollistaa sen laajan soveltuvuuden eri käyttötarkoituksiin. Sienikumi kiinnittyy tehokkaasti useimmille pinnoille, ja sen asennus voidaan tehdä liimaamalla tai mekaanisten kiinnitysmenetelmien avulla.

Yhteenveto

Sienikumi on monikäyttöinen ja ympäristöystävällinen materiaali, joka tarjoaa tehokkaita ratkaisuja tiivistys-, vaimennus- ja eristystarpeisiin. Sen erinomaiset ominaisuudet ja laaja soveltuvuus tekevät siitä arvokkaan komponentin monenlaisissa teollisissa sovelluksissa.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Sienikumi 2015 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun