Kiila musta

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: PVC
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 100 m
  • PVC-kiila ulkokäyttöön
Koot
  • A=6,5mm B=9mm
  • A=7mm B=10mm
     
Tuotetunnus (SKU): 3291 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kiila musta

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuPVC 
VäriMusta 
Rullakoot100 m 

Kiila musta

3291109 A=6,5mm B=9mm
3291110 A=7mm B=10mm

 

PVC Kiila musta

Musta kiila on suunniteltu tarjoamaan tukeva ja kestävä ratkaisu erilaisiin kiinnitys- ja tukitarpeisiin. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, tämä kiila kestää painetta ja iskuja.

Kestävä rakenne

Mustan kiilan rakenne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Se pystyy vastustamaan suurta painetta ilman, että se vääntyy tai murtuu, mikä takaa pitkän käyttöiän. Materiaali on valittu huolellisesti, jotta kiila kestää niin kosteutta, lämpötilan vaihteluita kuin kemikaalejakin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin olosuhteisiin.

Helppo ja monipuolinen käyttö

Kiilan musta väri on neutraali ja sopii hyvin mihin tahansa ympäristöön. Sen käyttö on äärimmäisen helppoa: kiila asetetaan tarvittavaan kohtaan ja se on valmis tukemaan esimerkiksi autokorilistaan.

Luotettava valinta

Turvallisuus on keskeistä mustaa kiilaa valittaessa. Sen suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjän turvallisuus. Lisäksi kiilan lujuus ja kestävyys takaavat, että se pysyy paikallaan, tarjoten luotettavaa tukea käytössä.

Yhteenveto

Musta kiila on monikäyttöinen, kestävä ja luotettava apuväline, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun monenlaisiin kiinnitys- ja tukitarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kiila musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun