Reunasuojanauha 10 mm muovi musta

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: PVC
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 50 m
Koot
  • A=10mm D=3mm E=9mm Pituus 50m
Tuotetunnus (SKU): 3612010 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Reunasuojalista 10 mm muovi musta

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuPVC 
VäriMusta 
Rullakoot50 m 

Reunasuojalista 10 mm muovi musta

3612010 A=10mm D=3mm E=9mm Pituus 50m

 

Reunasuojanauha 10 mm muovi musta

Helsingin Kumin tarjoama 10 mm musta reunasuojanauha on erinomainen valinta niille, jotka etsivät kestävää ja monikäyttöistä suojaa erilaisille pinnoille. Tämä tuote on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suojaa iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta, jotka voivat syntyä arjessa tai teollisissa ympäristöissä. Valmistettu korkealaatuisesta muovista, nauha yhdistää joustavuuden ja kestävyyden, mikä tekee siitä sopivan käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa.

Ominaisuudet

Musta reunasuojanauha on valmistettu laadukkaasta, UV-säteilyä kestävästä muovista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja värien säilymisen muuttumattomina pitkään. Nauhan paksuus on 10 mm, mikä tarjoaa riittävän suojan ilman, että se tekee käsiteltävästä kohteesta kömpelön näköisen. Tuotteen joustavuus mahdollistaa sen helpon asennuksen eri muotoisille ja -kokoisille pinnoille, kuten huonekalujen reunoille, työtasojen kulmiin tai jopa ajoneuvojen osiin.

Sovellusalueet

Tämä monipuolinen reunasuojanauha sopii erinomaisesti käytettäväksi niin kotona, toimistossa kuin teollisuusympäristöissäkin. Se tarjoaa tehokasta suojaa muun muassa pöytien, hyllyjen, oviaukkojen ja muiden kiinteiden rakenteiden reunoille. Autoteollisuudessa nauhaa voidaan käyttää suojaamaan ovenreunoja ja muita osia kolhuilta.

Asennus

Reunasuojanauhan asennus on nopeaa ja vaivatonta. Sen joustavuus ja muotoutuvuus mahdollistavat tiukan ja turvallisen kiinnityksen ilman erityisiä työkaluja. Tuotteen mukana toimitetaan yksityiskohtaiset asennusohjeet, jotka opastavat käyttäjää vaihe vaiheelta, varmistaen optimaalisen suojan ja ulkonäön. Säännöllinen puhdistus miedolla pesuaineella pitää nauhan hyvännäköisenä pitkään.

Yhteenveto

Helsingin Kumin 10 mm musta reunasuojanauha on monikäyttöinen ja kestävä ratkaisu, joka tarjoaa luotettavan suojan monenlaisille pinnoille. Sen helppo asennettavuus, korkea laatu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä välttämättömän tuotteen niin kotitalouksille, yrityksille kuin teollisuudellekin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Reunasuojanauha 10 mm muovi musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun