Reunasuojanauha 13 mm muovi musta

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: PVC
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 50 m
Koot
  • A=13mm D=3mm E=9mm Pituus 50m
Tuotetunnus (SKU): 3612145 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Reunasuojalista 13 mm muovi musta

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuPVC 
VäriMusta 
Rullakoot50 m

Reunasuojalista 13 mm muovi musta

3612145 A=13mm D=3mm E=9mm Pituus 50m

 

Reunasuojanauha 13 mm PVC musta

13 mm paksuisen musta reunasuojanauha, joka on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista suojaa ja kestävyyttä. Tämä tuote on valmistettu PVC muovista, mikä tekee siitä erityisen sopivan niin koti-, toimisto- kuin teollisuuskäyttöönkin. Reunasuojanauha on kehitetty estämään vaurioita, jotka syntyvät helposti arjen käytössä, kuten iskut, naarmut ja kolhut.

Ominaisuudet

Tämän 13 mm paksuisen mustan reunasuojanauhan avulla voit suojata erilaisia pintoja tehokkaasti. Tuote on UV-säteilyn kestävä, mikä takaa pitkän käyttöiän ja värien pysyvyyden. Nauhan leveys on suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen suojan ilman, että se vaikuttaa kohteen ulkonäköön tai käytettävyyteen. Sen joustavuus mahdollistaa helpon asennuksen kaarevillekin pinnoille, mikä tekee siitä monipuolisesti soveltuvan eri käyttökohteisiin.

Käyttökohteet

Tuote on suunniteltu monipuoliseen käyttöön, ja se sopii erinomaisesti kotitalouksiin, toimistotiloihin sekä teollisuuden tarpeisiin. Reunasuojanauha on ihanteellinen ratkaisu pöytien, hyllyjen, ovi- ja ikkuna-aukkojen sekä muiden kiinteiden rakenteiden suojaukseen. Autoteollisuudessa nauhaa voidaan käyttää suojaamaan ovenreunoja ja muita herkkiä osia.

Asennusohjeet

Reunasuojanauhan asennus on suunniteltu olemaan mahdollisimman yksinkertaista ja nopeaa. Joustavan rakenteensa ansiosta nauha mukautuu helposti asennettavan kohteen muotoihin ja tarjoaa näin ollen tiukan ja varman suojan. Tuotteen mukana tulevat yksityiskohtaiset ohjeet varmistavat, että asennus sujuu ongelmitta ja että suojaus on mahdollisimman tehokas.

Yhteenveto

Reunasuojanauha 13 mm on tehokas ja kestävä valinta, kun tarvitaan luotettavaa suojaa erilaisille pinnoille. Sen monipuolisuus, helppo asennettavuus ja korkea laatu tekevät siitä ihanteellisen tuotteen niin kotikäyttöön, yrityksille kuin teollisuudenkin tarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Reunasuojanauha 13 mm PVC musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun