Reunasuojanauha T1100

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: EPDM
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 25 m
Koot
  • A=14mm B=27mm C=15mm D=3mm E=10mm Pituus 25m
Tuotetunnus (SKU): 3601100 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Reunasuojalista T1100

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuEPDM 
VäriMusta 
Rullakoot25 m 

Reunasuojalista T1100

3601100 A=14mm B=27mm C=15mm D=3mm E=10mm Pituus 25m

Reunasuojalista T1100

Reunasuojalista T1100:n tuote on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoista suojaa ja kestävyyttä erilaisille pinnoille. Valmistettu laadukkaasta materiaalista, reunasuojalista on erinomainen valinta niin teollisuuden, kotitalouksien kuin julkisten tilojenkin käyttöön. Sen monipuolinen design mahdollistaa käytön laajalla alueella, suojaten tehokkaasti iskuilta, naarmuilta ja muilta vaurioilta.

Ominaisuudet

Reunasuojalista T1100 on valmistettu kestävästä materiaalista, joka takaa pitkän käyttöiän ja luotettavan suojan. Tuote on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta, mikä tekee siitä ihanteellisen käyttöön ympäristöissä, joissa se altistuu jatkuvasti hankaukselle ja iskuille. Lisäksi materiaalin joustavuus mahdollistaa sen, että lista voidaan asentaa helposti myös kaareville pinnoille, tarjoten näin ollen monipuolisen ratkaisun erilaisiin suojauksen tarpeisiin.

Käyttökohteet

Reunasuojalista sopii monenlaisiin käyttökohteisiin. Se on erinomainen valinta suojamaan huonekalujen reunoja, oviaukkoja, työpöytiä sekä muita pintoja, jotka voivat altistua kolhuille ja naarmuille. Teollisuudessa lista tarjoaa tehokkaan suojan koneille, laitteille ja työpisteille. Julkisissa tiloissa, kuten kouluissa ja sairaaloissa, reunasuojalista voi auttaa ehkäisemään vahinkoja ja lisäämään turvallisuutta.

Asennus

Reunasuojalista  on suunniteltu helpottamaan asennusprosessia. Sen joustavuus ja muotoutuvuus mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen erilaisille pinnoille, ilman tarvetta erikoistyökaluille. Ylläpito on yksinkertaista; lista voidaan puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella, mikä pitää sen näköisenä hyvänä pitkään ja säilyttää sen suojaavat ominaisuudet.

Yhteenveto

Reunasuojalista  edustaa Helsingin Kumin sitoutumista tarjota korkealaatuisia, kestäviä ja monipuolisia suojauksen ratkaisuja. Sen luja rakenne, helppo asennettavuus ja ylläpito tekevät siitä erinomaisen valinnan eri toimialoille ja käyttötarkoituksiin. Olipa kyseessä sitten kotikäyttö, teollisuus tai julkinen tila, Reunasuojalista T1100 tarjoaa luotettavan suojan, kestävyyden ja esteettisen viimeistelyn kaikille pinnoille.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Reunasuojalista T1100 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun