Reunasuojanauha T500

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: EPDM
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 25 m
Koot
  • A=14mm B=25mm C=15mm D=3mm E=11mm Pituus 25m
Tuotetunnus (SKU): 3602500 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Reunasuojalista T500

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuEPDM 
VäriMusta 
Rullakoot25 m 

Reunasuojalista T500

3602500 A=14mm B=25mm C=15mm D=3mm E=11mm Pituus 25m

 

Reunasuojanauha T500

Reunasuojanauha T500 on suunniteltu tarjoamaan suojaa ja kestävyyttä erilaisille pinnoille ja reunoille. Tämä tuote, valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, on ihanteellinen valinta niin teollisuuskäyttöön kuin kodin suojaustarpeisiin. Sen monipuolinen soveltuvuus ja helppo asennettavuus tekevät siitä käyttäjäystävällisen ratkaisun, joka tarjoaa luotettavaa suojaa iskuilta, naarmuilta ja muilta mahdollisilta vaurioilta.

Ominaisuudet

Reunasuojanauha T500 on valmistettu kestävästä ja joustavasta materiaalista, joka takaa pitkäaikaisen suojan ja säilyttää muotonsa käytössä. Materiaali on suunniteltu kestämään erilaisia ympäristöolosuhteita, kuten kosteutta ja UV-säteilyä, mikä pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi. Lisäksi nauhan joustavuus mahdollistaa sen, että se voidaan asentaa helposti ja nopeasti monenmuotoisiin ja -kokoisiin kohteisiin.

Sovellusalueet

T500 on erittäin monipuolinen tuote, joka sopii käytettäväksi monenlaisissa ympäristöissä.

Asennus

Reunasuojanauha T500:n asentaminen on suoraviivaista ja vaatii vain muutaman yksinkertaisen vaiheen. Sen joustavuuden ansiosta nauha taipuu helposti eri muotoihin, mikä mahdollistaa sen kiinnittämisen tiukasti suojattavaan kohteeseen.

Yhteenveto

Reunasuojanauha Helsingin Kumilta tarjoaa kattavan ratkaisun erilaisten pintojen ja reunojen suojaamiseen. Sen erinomaiset ominaisuudet, kuten joustavuus, kestävyys ja helppo asennettavuus, tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin suojaustarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Reunasuojanauha T500 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Lisätiedot

Yleiskäyttö ulkona

Muotonauhat

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun