Reunasuojanauha T1000

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: EPDM
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 25 m
Koot
  • A=14mm B=26mm C=15mm D=6mm E=13mm Pituus 25m
Tuotetunnus (SKU): 3601000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Reunasuojalista T1000

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuEPDM 
VäriMusta 
Rullakoot25 m

Reunasuojalista T1000

3601000 A=14mm B=26mm C=15mm D=6mm E=13mm Pituus 25m

EPDM Reunasuojanauha T1000

Helsingin Kumi on tuonut markkinoille korkealaatuisen EPDM-reunasuojanauhan, joka on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita tarjoten samalla erinomaista suojaa ja joustavuutta. EPDM on synteettinen kumi, joka tunnetaan erinomaisesta sään- ja UV-kestävyydestään, sekä kyvystään vastustaa äärimmäisiä lämpötiloja ja kemikaaleja. Tämä tekee siitä ihanteellisen materiaalin monenlaisiin suojaustarpeisiin.

Ominaisuudet ja edut

EPDM-reunasuojanauha T1000 on erittäin kestävä ja monipuolinen tuote, joka tarjoaa pitkäaikaista suojaa. Sen pääominaisuuksiin kuuluu erinomainen säänkestävyys, mikä mahdollistaa käytön sekä sisä- että ulkotiloissa ilman, että materiaalin laatu heikkenee. EPDM:n kemiallinen kestävyys tekee siitä myös sopivan käytettäväksi alueilla, joilla se voi altistua erilaisille öljyille, happoille ja emäksille. Lisäksi nauha on joustava ja säilyttää muotonsa hyvin, mikä tekee siitä helposti asennettavan ja soveltuvan monenlaisille pinnoille.

Käyttökohteet

EPDM-reunasuojanauha on erityisen hyödyllinen teollisuuden aloilla, kuten autoteollisuudessa, rakennusalalla ja laivanrakennuksessa, joissa materiaalin sään- ja kemikaalienkestävyys on tärkeää. Se soveltuu myös erinomaisesti käytettäväksi kotona, esimerkiksi terassien, portaiden ja ikkunoiden reunoilla, tarjoten suojaa ja lisäten turvallisuutta.

Asennus

Tämän reunasuojanauhan T1000 asentaminen on vaivatonta, sillä sen joustavuus mahdollistaa helpon kiinnityksen erimuotoisiin ja -kokoisiin pintoihin. Nauha voidaan asentaa liimaamalla, nitojalla tai erityisillä kiinnikkeillä, riippuen asennuskohteen luonteesta. Huoltotarve on minimaalinen; nauhaa voi puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella tarpeen mukaan, säilyttäen sen ulkonäön ja toimivuuden pitkään.

Yhteenveto

Helsingin Kumin EPDM-reunasuojanauha T1000 on kestävä, monikäyttöinen ja ympäristöystävällinen tuote, joka tarjoaa luotettavan suojan monenlaisia olosuhteita ja käyttökohteita varten. Sen erinomaiset ominaisuudet, kuten sään- ja kemikaalienkestävyys, joustavuus ja helppo asennettavuus, tekevät siitä ihanteellisen valinnan sekä ammattilaisille että kotikäyttäjille.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. EPDM Reunasuojanauha T1000 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun