Sienikumilevy 1015

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: NR
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Kovuus: 65°±7° Shore A
  • Käyttölämpötila: -20° – +70°C.
  • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
  • Kemikaalien kestävyys: Kohtalainen
  • Paksuudet: 3-30 mm
Tuotetunnus (SKU): 241 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sienikumilevy 1015

TuoteryhmäKumilevyt
Käyttötarkoitusyleiskäyttö
KumilaatuNR
VäriMusta
Kovuus (°Shore 00)65°±7°
Ominaispaino (kg/m3)370 ±70 kg/m³
Käyttölämpötila (°C)-20 - +70
Vetomurtolujuus (Mpa)4
Murtovenymä (%)600%
Jäännöspuristuma (h/°C )15±5% 22h/70°C
Veden imeytyminen (%)>50%
OtsoninkestävyysKohtalainen
Kemikaalien kestävyysKohtalainen
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3 - 30 mm

Sienikumilevy 1015

Sienikumilevy on ainutlaatuinen materiaali, joka tarjoaa erinomaiset tiivistys- ja eristysominaisuudet monenlaisissa sovelluksissa. Sen avoimen solurakenteen ansiosta sienikumi tarjoaa pehmeyttä, joustavuutta ja hyvän palautuvuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin tiivistys- ja vaimennustehtäviin.

Ominaisuudet

Sienikumilevy on valmistettu korkealaatuisesta kumimateriaalista, joka on käsitelty muodostamaan avoin solurakenne. Tämä rakenne mahdollistaa ilman ja kaasujen kulkemisen materiaalin läpi, tarjoten samalla erinomaisen tiivistyskyvyn. Sienikumi on myös kestävä erilaisia ympäristötekijöitä, kuten kosteutta ja UV-säteilyä vastaan, mikä pidentää sen käyttöikää.

Käyttökohteet

Sienikumilevyä käytetään laajalti erilaisissa teollisuussovelluksissa tiivisteenä, eristeenä ja vaimentimena. Se soveltuu erinomaisesti elektroniikan, autoteollisuuden ja rakennusteollisuuden tarpeisiin, missä tarvitaan luotettavaa tiivistystä ja vaimennusta. Lisäksi sienikumi toimii hyvin ääneneristyksessä, ilmastoinnin tiivistyksessä ja vedenpitävissä sovelluksissa.

Asennus

Sienikumilevyn käsittely on helppoa sen pehmeän ja joustavan luonteen ansiosta. Materiaali voidaan leikata haluttuun muotoon ja kokoon yksinkertaisesti, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin käyttötarkoituksiin. Asennus on suoraviivaista, ja sienikumilevy voidaan kiinnittää useimmille pinnoille liimaamalla tai mekaanisilla kiinnikkeillä.

Yhteenveto

Sienikumilevy on monipuolinen ja käytännöllinen materiaali, joka tarjoaa ratkaisuja moniin tiivistys- ja eristystarpeisiin. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten avoin solurakenne ja erinomainen tiivistyskyky, tekevät siitä ihanteellisen valinnan useille eri aloille.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Sienikumilevy 1015 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun