Hypalonkumilevy 46048

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: CSM
  • Käyttötarkoitus: Öljynkestävä
  • Kovuus: 65°±5° Shore A
  • Käyttölämpötila: -30° – +120°C
  • Otsoninkestävyys: Erinomainen
  • Säänkestävyys: Erinomainen
  • Öljynkestävyys: Hyvä
  • Kemikaalien kestävyys: Erinomainen
  • Kulutuksen kestävyys: Erinomainen

Kuvaus

Hypalonkumilevy 46048

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoituslämmönkestävä, yleiskäyttö ulkona, kulutusta kestäv
KumilaatuCSM 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)65°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,60 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +120 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)250% min 
Jäännöspuristuma (h/°C )40% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)-25% 72h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-42% 72h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)5° 72h/100°C 
OtsoninkestävyysErinomainen 
SäänkestävyysErinomainen 
ÖljynkestävyysHyvä 
Kemikaalien kestävyysErinomainen 
Kulutuksen kestävyysErinomainen 
Rullakoot1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)1-10 mm 

Hypalonkumilevy 46048

Hypalonkumilevy 46048 edustaa korkealaatuista elastomeerimateriaalia, joka on kehitetty tarjoamaan poikkeuksellista kestävyyttä ja suorituskykyä erityisesti ulkokäytössä ja vaativissa ympäristöolosuhteissa. Tämä materiaali, tunnettu myös nimellä chlorosulfonated polyethylene (CSM), yhdistää kemiallisen kestävyyden, UV-säteilyn sietokyvyn ja pitkäikäisyyden, tehden siitä ihanteellisen valinnan monille teollisuudenaloille.

UV-säteilyn ja säänkestävyys

Hypalonkumilevy 46048 on suunniteltu erityisesti kestämään voimakasta UV-säteilyä ja vaihtelevia sääolosuhteita, kuten äärimmäistä kuumuutta, kylmyyttä ja kosteutta. Sen erinomainen UV-säteilyn sietokyky ja säänkestävyys takaavat materiaalin pitkäikäisyyden ja säilymisen ominaisuuksiaan menettämättä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ulkokäyttöön soveltuvien tuotteiden, kuten katteiden, telttojen ja mainostuotteiden valmistukseen.

Kemiallinen kestävyys

Lisäksi Hypalonkumilevy 46048 tarjoaa erinomaisen kemiallisen resistanssin. Se kestää hyvin öljyjä, kemikaaleja ja monia liuottimia, mikä laajentaa sen käyttömahdollisuuksia teollisuudessa. Tämä ominaisuus tekee siitä ihanteellisen materiaalin kemiallisesti vaativiin sovelluksiin, kuten kemikaalisäiliöiden pinnoitteisiin, teollisuusletkuihin ja erilaisiin suojakalvoihin.

Mekaaninen kestävyys

Hypalonkumilevy 46048 ei ainoastaan tarjoa kemiallista kestävyyttä ja säänkestävyyttä, vaan myös erinomaista mekaanista kestävyyttä. Sen kyky kestää hankausta, repeämistä ja muita mekaanisia rasituksia tekee siitä ihanteellisen valinnan alueille, joilla materiaali altistuu jatkuvalle fyysiselle rasitukselle. Tämä ominaisuus pidentää tuotteiden käyttöikää ja vähentää ylläpidon tarvetta.

Käyttökohteet

Hypalonkumilevyn 46048 monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan materiaalin useille teollisuudenaloille. Sen kyky kestää äärimmäisiä olosuhteita, kuten voimakasta UV-säteilyä, sään vaihteluita ja kemikaaleja, tekee siitä erinomaisen valinnan muun muassa veneiden ja muiden vesikulkuneuvojen osiin, ulkokäyttöön tarkoitettuihin katteisiin ja mainosmateriaaleihin sekä teollisuuden erikoissovelluksiin.

Yhteenveto

Hypalonkumilevy 46048 on monipuolinen ja kestävä materiaali, joka tarjoaa erinomaisen suojan UV-säteilylle, sään vaihteluille ja kemikaaleille. Sen mekaaninen kestävyys ja pitkäikäisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan laajaan kirjoon teollisuuden sovelluksia.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Hypalonkumilevy 46048 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun