Solusilikonikumilevy 8630

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: Q
  • Käyttötarkoitus: Lämmönkestävä
  • Kovuus: 12°±5° Shore A
  • Käyttölämpötila: -50° – +200°C
  • Otsoninkestävyys: Erinomainen
  • Säänkestävyys: Erinomainen
  • Öljynkestävyys: Hyvä
  • Bensiinin kestävyys: Erinomainen
  • Kemikaalien kestävyys: Ei suositella
  • Happojen kestävyys: Kohtalainen
Tuotetunnus (SKU): 1982002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Solusilikonikumilevy 8630

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoituslämmönkestävä 
Kumilaatu
VäriValkoinen 
Kovuus (°Shore A)12°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)0,25 g/cm³ 
Käyttölämpötila (°C)-50 - +200 
Vetomurtolujuus (Mpa)1,3 
Murtovenymä (%)200% 
Jäännöspuristuma (h/°C )10% 22h/100°C 
Veden imeytyminen (%)2% 
OtsoninkestävyysErinomainen 
SäänkestävyysErinomainen 
ÖljynkestävyysHyvä 
Bensiinin kestävyysErinomainen 
Kemikaalien kestävyysEi suositella 
Happojen kestävyysKohtalainen 
Rullakoot1000 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)2, 3, 4, 5, 10 mm 

Solukumilevy 8630

Solukumilevy 8630 on monipuolinen ja korkealaatuinen tuote, joka tarjoaa erinomaisen ratkaisun useisiin eristys-, tiivistys- ja pehmustustarpeisiin eri teollisuudenaloilla. Sen ainutlaatuinen koostumus ja valmistusprosessi tekevät siitä ihanteellisen valinnan, kun tarvitaan kestävää ja luotettavaa materiaalia.

Tuotteen ominaisuudet

Solukumilevy 8630 on valmistettu laadukkaasta solukumista, joka tarjoaa erinomaisen joustavuuden ja kestävyyden. Tuote on suunniteltu kestämään korkeita ja matalia lämpötiloja sekä monenlaisia kemikaaleja, öljyjä ja UV-säteilyä. Tämä tekee siitä sopivan käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa, kuten sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa, autoteollisuudessa, rakennusalalla ja monissa muissa.

Eristysominaisuudet

Solukumilevy tarjoaa erinomaisen lämpö- ja äänieristyksen, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun tiloissa, joissa on tarvetta lämpötilan säätelyyn tai melun vähentämiseen. Sen solurakenne ei ime vettä, mikä takaa pitkäaikaisen suojan kosteutta ja homeen muodostumista vastaan.

Tiivistys

Tiheydeltnsä ja joustavuutensa ansiosta solukumilevy 8630 on erinomainen valinta tiivistys- ja pehmustussovelluksiin. Se muotoutuu tiiviisti erilaisten pintojen mukaan, tarjoten luotettavan suojan pölyltä, vedeltä ja ilmavirroilta. Lisäksi sen iskunvaimennusominaisuudet suojaavat herkkiä komponentteja iskuilta ja tärinältä.

Käyttökohteet

Solukumilevy 8630:n monipuolisuus tekee siitä sopivan monenlaisiin sovelluksiin. Autoteollisuudessa se voidaan nähdä äänieristeinä ja tiivisteinä. Elektroniikkateollisuudessa se suojaa laitteita lämpötilavaihteluilta ja mekaanisilta iskuilta. Rakennusteollisuudessa sitä käytetään usein eristys- ja tiivistysmateriaalina, tarjoten pitkäaikaisen suojan erilaisia ympäristöolosuhteita vastaan.

Yhteenveto

Solukumilevy 8630 on erinomainen valinta, kun etsitään monikäyttöistä, kestävää ja luotettavaa materiaalia. Sen monipuoliset ominaisuudet ja laaja soveltuvuus eri teollisuudenaloilla tekevät siitä korvaamattoman tuotteen monissa sovelluksissa. Helsingin Kumi tarjoaa tämän huipputuotteen, joka on testattu ja todistettu vastaamaan korkeimpia standardeja ja tarpeita.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Solusilikonikumilevy 8630 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun