Reunasuojanauha 17 mm muovi musta

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: PVC
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 50 m
Koot
  • A=17mm D=3mm E=9mm Pituus 50m
Tuotetunnus (SKU): 3612017 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Reunasuojalista 17 mm muovi musta

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuPVC 
VäriMusta 
Rullakoot50 m 

Reunasuojalista 17 mm muovi musta

3612017 A=17mm D=3mm E=9mm Pituus 50m

Reunasuojanauha 17 mm PVC muovi

Reunasuojanauha 17 mm PVC muovi. Tämä tuote antaa erinomaista suojaa ja lisää turvallisuutta niin koti- kuin työympäristöissäkin. Valmistettu laadukkaasta PVC-materiaalista, tämä reunasuojanauha on kestävä, joustava ja tarjoaa pitkäaikaisen suojan erilaisia vaurioita vastaan.

Ominaisuudet

Reunasuojanauha 17 mm PVC muovi on valmistettu korkealaatuisesta PVC-materiaalista, joka takaa tuotteen kestävyyden ja pitkän käyttöiän. PVC on tunnettu sen kyvystä kestää kemikaaleja, öljyjä ja muita ympäristön aiheuttamia rasitteita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin olosuhteisiin. Lisäksi materiaali on UV-säteilyn kestävä, joten se säilyttää värinsä ja muotonsa pitkään.

Käyttökohteet

17 mm PVC-reunasuojanauha on erittäin monipuolinen, ja se soveltuu käytettäväksi monenlaisissa kohteissa. Se tarjoaa tehokkaan suojan teräville ja kulmikkaille reunoille, vähentäen loukkaantumisriskiä kotona, leikkipaikoilla, kouluissa ja työpaikoilla. Tuote on myös erinomainen valinta teollisuudelle, missä se voi suojata koneiden, laitteiden ja hyllyjen reunoja. Autoteollisuudessa reunasuojanauhaa voidaan käyttää parantamaan ajoneuvojen turvallisuutta ja estämään vaurioita.

Asennus

Asennus on suunniteltu olemaan nopeaa ja helppoa, mikä mahdollistaa reunasuojanauhan käytön laajasti ilman erityistä asiantuntemusta. Joustavuutensa ansiosta nauha mukautuu helposti eri muotoihin ja pinnanmuotoihin, tarjoten tiukan ja kestävän kiinnityksen.

Yhteenveto

Helsingin Kumin 17 mm PVC-reunasuojanauha on vankka, monipuolinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka tarjoaa maksimaalisen suojan erilaisille pinnoille. Sen kestävyys, helppo asennettavuus ja laaja soveltuvuus tekevät siitä ihanteellisen tuotteen monenlaisiin käyttötarkoituksiin niin kotona, julkisissa tiloissa kuin teollisuudessakin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Reunasuojanauha 17 mm PVC muovi on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun