Elintarvikekumilevy beige 4MMx1400MMx10M

Tuotekuvaus
 • Materiaali Luonnonkumi (NR 16063)
 • Kovuus 60°±5° Shore A
 • Leveys 1400 mm
 • Paksuus 4 mm
 • Pituus 10 m
 • Käyttölämpötila: -35° – +80°C.
 • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 

Kuvaus

Elintarvikekumilevy NR beige 16063 4MMx1400MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1715004
Käyttötarkoituselintarvike
KumilaatuNR 16063
VäriBeige
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,50 
Käyttölämpötila (°C)-35 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)300% min. 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeeton4 mm 

Luonnonkumit Beige

Luonnonkumi beige 4mmx1400mmx10m on suunniteltu vastaamaan korkeita vaatimuksia erityisesti teollisuuden käyttökohteissa, missä materiaalin kestävyys, joustavuus ja ympäristöystävällisyys ovat keskeisiä. Tämän tuotteen beige väri tuo lisäarvoa käyttökohteisiin, joissa esteettisyys on tärkeää, samalla kun sen tekniset ominaisuudet takaavat pitkäikäisen ja luotettavan käytön.

Materiaalin ominaisuudet

Valmistettu luonnonkumista, tämä 4mm paksu kumilevy yhdistää ainutlaatuisella tavalla joustavuuden ja kestävyyden. Luonnonkumi tunnetaan hyvästä repeämisen ja kulutuksen kestävyydestään, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin teollisuussovelluksiin. Lisäksi materiaali on kemikaaliresistentti ja sopii käytettäväksi ympäristöissä, joissa se joutuu kosketuksiin erilaisten aineiden kanssa.

Käyttökohteet

Tämän kumilevyn monipuolisuus tekee siitä sopivan useisiin käyttökohteisiin. Se soveltuu erinomaisesti tiivisteiksi, värinänvaimentimiksi, teollisuusmatoksi ja moniin muihin tehtäviin, joissa materiaalin mekaaniset ominaisuudet ovat avainasemassa. Beige väri lisää sen soveltuvuutta myös sellaisiin käyttökohteisiin, joissa materiaalin ulkonäkö on merkittävä tekijä.

Asennus ja ylläpito

Luonnonkumilevyn asennus on helppoa, ja se voidaan leikata tarpeen mukaan sopimaan erilaisiin tiloihin ja muotoihin. Sen ylläpito on yksinkertaista; säännöllinen puhdistaminen vedellä ja miedolla puhdistusaineella riittää pitämään levyn hyvässä kunnossa. Materiaalin luonnolliset ominaisuudet takaavat sen pitkän käyttöiän, vähentäen tarvetta jatkuville korvauksille tai uusimisille.

Yhteenveto

Luonnonkumit beige 4mmx1400mmx10m on erinomainen valinta, kun etsitään kestävää, joustavaa ja ympäristöystävällistä kumimateriaalia teollisuuden tarpeisiin. Sen monipuolisuus, tekniset ominaisuudet ja esteettinen ulkonäkö tekevät siitä sopivan ratkaisun laajaan kirjoon sovelluksia, tarjoten luotettavuutta ja kestävyyttä vaativimmissakin olosuhteissa.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnustettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Luonnonkumi Beige 4mmx1400mmx10m on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun