Silikonikumilevy 86017 pun

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: VMQ
  • Käyttötarkoitus: Lämmönkestävä
  • Kovuus: 60°±5° Shore A
  • Otsoninkestävyys: Hyvä
  • Säänkestävyys: Hyvä
  • Öljynkestävyys: Kohtalainen
  • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
  • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
Tuotetunnus (SKU): 1980000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Silikonikumilevy 86017 pun

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoituslämmönkestävä 
KumilaatuVMQ 
VäriPunainen 
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,25 
Käyttölämpötila (°C)-40 - +200 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )25% max. 70h/150°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)-14% 72h/180°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-18% 72h/180°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)2° 72h/180°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysKohtalainen 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoot1200/1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)1-10 mm 

Silikonilevy 86017 pun

Silikonilevyt on suunniteltu vastaamaan teollisuuden kovia vaatimuksia, tarjoten monipuolisia käyttömahdollisuuksia ja kestävyyttä äärimmäisissä olosuhteissa. Sen erinomaiset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun laajaan kirjoon sovelluksia, erityisesti kun tarvitaan korkeaa lämpötilan kestävyyttä ja kemikaalien resistenssiä.

Materiaalin Ominaisuudet

Silikonilevyt on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden sekä lämpötilavaihteluiden että kemikaalien suhteen. Se kestää käyttöä -60°C ja +200°C välisillä lämpötila-alueilla, mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen eri teollisuudenaloilla. Materiaali on myös UV- ja otsonikestävä, mikä pidentää sen käyttöikää ulkokäytössä.

Sovelluskohteet

Silikonilevyt  soveltuu moniin teollisiin sovelluksiin, mukaan lukien tiivistykset, eristeet ja värinänvaimennus eri teollisuudenaloilla, kuten automaatio, elektroniikka, elintarvike- ja lääketeollisuus. Sen elastisuus ja kestävyys tekevät siitä myös ihanteellisen valinnan ilmailu- ja avaruusteollisuuden vaativiin olosuhteisiin.

Asennus ja käsittely

Silikonilevy 86017 PUN on helppo leikata ja muotoilla tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa sen mukauttamisen monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Materiaalin käsittely on suoraviivaista, ja sen asennus onnistuu nopeasti ilman erikoistyökaluja. Lisäksi sen ylläpito on helppoa, sillä se kestää hyvin kulutusta ja on helppo puhdistaa.

Yhteenveto

Silikonilevy 86017 PUN tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja kestävyyden teollisuuden vaativiin sovelluksiin. Sen monipuolisuus, kestävyys lämpötilavaihteluita ja kemikaaleja vastaan sekä helppo asennus ja ylläpito tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin käyttökohteisiin. Kun tarvitaan luotettavaa materiaalia, joka kestää kovia olosuhteita, silikonilevy 86017 PUN on varma valinta.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. EPDM-Kumilaatta 66020 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun