Elintarvikekumilevy beige 5MMx1400MMx10M

Tuotekuvaus
 • Materiaali Luonnonkumi (NR 16063)
 • Kovuus 60°±5° Shore A
 • Leveys 1400 mm
 • Paksuus 5 mm
 • Pituus 10 m
 • Käyttölämpötila: -35° – +80°C.
 • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 
Tuotetunnus (SKU): 1715005 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elintarvikekumilevy NR beige 16063 5MMx1400MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1715005
Käyttötarkoituselintarvike
KumilaatuNR 16063
VäriBeige
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,50 
Käyttölämpötila (°C)-35 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)300% min. 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeeton5 mm 

Elintarvikekumilevy Beige 5mmx1400mmx10m

Elintarvikekumilevy beige 5mmx1400mmx10m on suunniteltu täyttämään elintarviketeollisuuden korkeimmatkin vaatimukset. Tämä tuote tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden erityisesti alueilla, joissa vaaditaan korkeaa hygieenista standardia ja materiaalin kestävyyttä. Sen beige väri yhdistettynä optimaaliseen paksuuteen takaa, että tuote sopii esteettisesti monenlaiseen käyttöympäristöön samalla kun se täyttää teollisuuden tarpeet.

Materiaalin ominaisuudet

Valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, 5mm paksu elintarvikekumilevy on suunniteltu kestämään teollisuuden vaativia olosuhteita. Se on resistenssi niin öljyille, rasvoille kuin useimmille kemikaaleillekin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan elintarviketeollisuuteen. Materiaali on lisäksi suunniteltu kestämään suuria lämpötilavaihteluita, mikä mahdollistaa sen käytön monipuolisissa tuotantoprosesseissa.

Sovelluskohteet

Tämä kumilevy on suunniteltu monipuoliseen käyttöön, sopien esimerkiksi työpöytien päällystämiseen, lattiamatoksi tuotantotiloissa, tiivistysmateriaaliksi tai kuljetusnauhojen pinnaksi. Sen kestävyys ja hygieeniset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan myös pakkausmateriaaliksi, erityisesti silloin kun pakattavat tuotteet vaativat korkeaa puhtauden tasoa.

Asennus ja huolto

Elintarvikekumilevyn asentaminen on yksinkertaista, ja se voidaan leikata mukautumaan eri muotoihin ja kokoihin, tarpeen mukaan. Ylläpidon osalta, säännöllinen puhdistus neutraalilla puhdistusaineella ja vedellä riittää pitämään levyn hyvässä kunnossa, säilyttäen sen hygieeniset ominaisuudet pitkällä aikavälillä.

Yhteenveto

Elintarvikekumilevy beige 5mmx1400mmx10m on innovatiivinen ja kestävä ratkaisu, joka tarjoaa erinomaiset ominaisuudet elintarviketeollisuuden moninaisiin tarpeisiin. Sen laadukas materiaali, monipuoliset käyttömahdollisuudet ja ympäristöystävällinen tuotantoprosessi tekevät siitä ihanteellisen valinnan nykyaikaisiin tuotantoympäristöihin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Elintarvikekumilevy beige 5mmx1400mmx10m on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun