Elintarvikekumilevy beige 8MMx1400MMx10M

Tuotekuvaus
 • Materiaali: Luonnonkumi (NR 16063)
 • Kovuus: 60°±5° Shore A
 • Leveys: 1400 mm
 • Paksuus: 8 mm
 • Pituus: 10 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -35° – +80°C.
 • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 
Tuotetunnus (SKU): 1715008 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elintarvikekumilevy NR beige 16063 8MMx1400MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1715008
Käyttötarkoituselintarvike
KumilaatuNR 16063
VäriBeige
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,50 
Käyttölämpötila (°C)-35 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)300% min. 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeeton8 mm

Elintarvikekumilevy Beige 8mmx1400mmx10m

Elintarvikekumilevy beige 8mmx1400mmx10m on korkealaatuinen, teollisuuden tarpeisiin suunniteltu tuote, joka täyttää tiukat elintarvikealan standardit. Tämä kumilevy on valmistettu erityisesti elintarvikkeiden käsittelyä ja pakkaamista varten, tarjoten luotettavan ja turvallisen ratkaisun monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Sen beige väri tekee siitä visuaalisesti sopivan erilaisiin ympäristöihin, säilyttäen samalla korkean hygieenisen standardin.

Materiaalin ominaisuudet

Elintarvikekumilevy on valmistettu premium-luokan materiaaleista, jotka on valittu huolellisesti niiden kestävyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Materiaali on suunniteltu kestämään korkeita lämpötiloja, öljyjä, rasvoja ja useita kemikaaleja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativaan käyttöön. Kumilevyn paksuus, 8mm, tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja joustavuuden, mikä mahdollistaa sen helpon asennuksen ja käytön erilaisissa sovelluksissa.

Käyttökohteet

Tämä elintarvikekumilevy sopii erinomaisesti erilaisiin teollisiin sovelluksiin, kuten elintarvikkeiden käsittelyyn, pakkauslinjastoihin ja työstökoneiden suojaukseen. Sen hygieeninen pinta on helppo puhdistaa ja ylläpitää, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan elintarvikealan yrityksille, jotka vaativat tiukkaa puhtauden ylläpitoa. Kumilevyä voidaan myös leikata ja muotoilla asiakkaan tarpeiden mukaan, tarjoten näin monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

Asennus ja huolto

Elintarvikekumilevyn asentaminen on suoraviivaista. Se voidaan leikata haluttuun muotoon ja kokoon, mikä mahdollistaa sen sopimisen erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Kumilevyn huolto on myös helppoa; säännöllinen puhdistus vedellä ja miedolla puhdistusaineella riittää pitämään sen hyvässä kunnossa. On tärkeää varmistaa, että kumilevyä ei altisteta liialliselle auringonvalolle tai äärimmäisille lämpötiloille, jotta sen kestävyys ja suorituskyky säilyvät optimaalisina.

Yhteenveto

Elintarvikekumilevy beige 8mmx1400mmx10m on monipuolinen, turvallinen ja kestävä valinta elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Sen laadukas materiaali ja monipuolinen soveltuvuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan moniin eri käyttötarkoituksiin, tarjoten samalla korkean tason turvallisuutta ja ylläpitäen hygieniaa työympäristössä.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsinki Kumi Oy on tunnustettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Elintarvikekumilevy beige 8MMx1400MMx10M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Tuotetta on heti saatavilla varastosta ja leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

 

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun