Silikonikumilevy 86015 TR

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: VMQ
  • Käyttötarkoitus: Lämmönkestävä
  • Kovuus: 60°±5° Shore A
  • Otsoninkestävyys: Hyvä
  • Säänkestävyys: Hyvä
  • Öljynkestävyys: Kohtalainen
  • Kemikaalien kestävyys: Kohtalainen
  • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
Tuotetunnus (SKU): 19 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Silikonikumilevy 86015 TR

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoituslämmönkestävä 
KumilaatuVMQ 
VäriTransparentti 
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,25 
Käyttölämpötila (°C)-40 - +200 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )30% max. 22h/175°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)-28% 72h/180°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-8% 72h/180°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)5° 72h/180°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysKohtalainen 
Kemikaalien kestävyysKohtalainen 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoot1200/1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)1-10 mm 

Silikonikumilevy: Monikäyttöinen

Silikonikumilevy, tuotenumerolla 86015 TR, on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä vaativissa olosuhteissa. Tämä materiaali yhdistää silikonin ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten lämpötilankeston, joustavuuden ja kemiallisen inerttiuden, tehden siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin sovelluksiin.

Materiaalin Ominaisuudet

Silikonikumilevy on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka tarjoaa poikkeuksellisen joustavuuden, lämpötilan kestävyyden ja kemiallisen resistenssin. Se pystyy toimimaan tehokkaasti laajalla lämpötila-alueella, -60°C:sta aina +200°C:een, mikä tekee siitä sopivan käytettäväksi äärimmäisissä olosuhteissa. Lisäksi silikonikumilevy on UV- ja otsonikestävä, mikä takaa pitkän käyttöiän myös ulkotiloissa.

Sovellusalueet

Silikonikumilevy soveltuu erinomaisesti käytettäväksi monissa teollisissa sovelluksissa, mukaan lukien tiivisteet, eristykset ja värinänvaimentimet. Se on ihanteellinen materiaali elektroniikka-, elintarvike-, lääke- ja ilmailuteollisuudessa, joissa materiaalien on kestettävä ankaria olosuhteita ja täytettävä tiukat standardit. Sen monipuolisuus mahdollistaa käytön myös automaatio- ja koneenrakennuksessa.

Asennus ja ylläpito

Silikonikumilevyn asennus on suoraviivaista, ja se voidaan leikata mukautettuihin muotoihin ja kokoihin tarpeen mukaan. Materiaalin huolto on minimissään, sillä sen kemiallinen ja fyysinen stabiilisuus varmistaa, että se säilyttää ominaisuutensa pitkään ilman erityistä huolenpitoa.

Yhteenveto

Silikonikumilevy 86015 TR on monipuolinen ja kestävä materiaali, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn vaativissa sovelluksissa. Sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta se on luotettava valinta useille teollisuudenaloille, tarjoten kestävää suojaa ja suorituskykyä äärimmäisissä olosuhteissa. Silikonikumilevyn joustavuus, lämpötilan kestävyys ja kemiallinen resistenssi tekevät siitä välttämättömän materiaalin nykyaikaisessa tuotannossa ja suunnittelussa.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. EPDM-Kumilaatta 66020 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun