Elintarvikekumilevy beige 10MMx1400MMx10M

Tuotekuvaus
 • Materiaali: Luonnonkumi (NR 16063)
 • Kovuus: 60°±5° Shore A
 • Leveys: 1400 mm
 • Paksuus: 10 mm
 • Pituus: 10 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -35° – +80°C.
 • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
Tuotetunnus (SKU): 1715010 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elintarvikekumilevy NR beige 16063 10MMx1400MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1715010
Käyttötarkoituselintarvike
KumilaatuNR 16063
VäriBeige
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,50 
Käyttölämpötila (°C)-35 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)300% min. 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeeton10 mm

 

Elintarvikekumi beige

Elintarvikekumi, joka on saatavilla Helsingin Kumin valikoimasta, on erityisesti suunniteltu täyttämään elintarviketeollisuuden tiukat vaatimukset. Tämä beige, 10 mm paksu kumilevy (mittasuhteet 1400mm x 10m) on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka on turvallinen kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa. Kumilevyn ainutlaatuinen koostumus tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja joustavuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin elintarvikealalla.

Tekniset ominaisuudet

Elintarvikekumilevy on suunniteltu kestämään useita erilaisia olosuhteita, jotka ovat tyypillisiä elintarviketeollisuudessa. Se pystyy vastustamaan monenlaisia kemikaaleja, lämpötiloja ja mekaanista rasitusta, mikä takaa pitkän käyttöiän vaativissakin olosuhteissa. Kumilevy on myös helppo puhdistaa, mikä on olennaisen tärkeää elintarvikehygienian kannalta. Materiaali on testattu ja hyväksytty turvalliseksi elintarvikekäyttöön, mikä tekee siitä luotettavan valinnan elintarvikealalle.

Käyttökohteet elintarvikealalla

Tämä elintarvikekumilevy soveltuu erinomaisesti monenlaisiin käyttökohteisiin elintarviketeollisuudessa. Se on ihanteellinen alusta leikkuulaudoille, työtasoille ja muille pinnoille, jotka joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. Kumilevyä voidaan myös käyttää tiivisteinä ja vaimentimina koneissa ja laitteissa, jotka vaativat korkeatasoista hygieniaa ja kemiallista kestävyyttä. Sen joustavuus ja kestävyys tekevät siitä sopivan myös kuljetusnauhoihin ja muihin liikkuvien osien sovelluksiin.

Asennus ja kunnossapito

Elintarvikekumilevy on suunniteltu olemaan helppo asentaa ja ylläpitää. Sen mitat (10mm paksuus, 1400mm leveys ja 10m pituus) mahdollistavat monipuolisen käytön ja helpon sovittamisen erilaisiin kohteisiin. Kumilevyn asentaminen on suoraviivaista, ja se voidaan leikata tarvittaessa sopivaan kokoon. Ylläpito on myös vaivatonta, sillä levy on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä ja se on helppo pitää puhtaana, mikä on erityisen tärkeää elintarviketurvallisuuden kannalta.

Yhteenveto

Helsingin Kumin beige elintarvikekumilevy (10mm x 1400mm x 10m) on korkealaatuinen, turvallinen ja monipuolinen ratkaisu elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Sen tekniset ominaisuudet ja kestävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin sovelluksiin, alkaen työtasoista ja päättyen koneiden tiivisteisiin. Helppo asennus ja huoltovapaus varmistavat, että tämä kumilevy on kustannustehokas ja luotettava valinta kaikkiin elintarviketeollisuuden käyttökohteisi

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsinki Kumi Oy on tunnustettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Elintarvikekumilevy beige 10MMx1400MMx10M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Lisätiedot

Elintarvike

Kumilevyt

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun