Elintarvikekumilevy beige 3MMx1400MMx10M

Tuotekuvaus
 • Materiaali Luonnonkumi (NR 16063)
 • Kovuus 60°±5° Shore A
 • Leveys 1400 mm
 • Paksuus 3 mm
 • Pituus 10 m
 • Käyttölämpötila: -35° – +80°C.
 • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 
Tuotetunnus (SKU): 1715003 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elintarvikekumilevy NR beige 16063 3MMx1400MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1715003
Käyttötarkoituselintarvike
KumilaatuNR 16063
VäriBeige
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,50 
Käyttölämpötila (°C)-35 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)300% min. 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeeton3 mm 

Luonnonkumi Beige 3mmx1400mmx10m

Luonnonkumi beige 3mmx1400mmx10m on teollisuuden tarpeisiin suunniteltu korkealaatuinen materiaali, joka yhdistää luonnonkumin ainutlaatuiset ominaisuudet käytännölliseen ja esteettiseen muotoiluun. Tämän tuotteen beige väri on visuaalisesti miellyttävä ja sopii monenlaiseen ympäristöön, tarjoten samalla erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden.

Materiaalin ominaisuudet

Luonnonkumi on tunnettu joustavuudestaan, kestävyydestään ja erinomaisesta repeytymisen vastustuskyvystään. Beige 3mm paksu luonnonkumilevy tarjoaa optimaalisen tasapainon joustavuuden ja kestävyyden välillä, tehden siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin teollisiin sovelluksiin. Se kestää hyvin kulutusta ja on resistenssi useille kemikaaleille, öljyille ja rasvoille, mikä laajentaa sen käyttökohteiden kirjoa.

Käyttökohteet

Luonnonkumilevyä voidaan käyttää monipuolisesti teollisuuden eri alueilla, kuten mekaanisten osien tiivisteinä, värinänvaimentimina, työpöytien päällysteenä sekä kuljetus- ja liukuhihnojen materiaalina. Sen beige väri tekee siitä esteettisesti sopivan myös julkisivuille ja muille näkyville alueille, missä materiaalin ulkonäkö on tärkeää.

Asennus ja ylläpito

Asentaminen on helppoa, sillä luonnonkumilevy voidaan leikata ja muotoilla tarpeen mukaan, mahdollistaen tarkan ja räätälöidyn sovituksen. Levy on myös helppo ylläpitää; säännöllinen puhdistaminen vedellä ja miedolla puhdistusaineella riittää pitämään pinnan puhtaana ja hyvässä kunnossa.

Yhteenveto

Luonnonkumi beige 3mmx1400mmx10m on monipuolinen, kestävä ja ympäristöystävällinen materiaalivalinta, joka tarjoaa laajan käyttöalueen teollisuudessa. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten joustavuus, kulutuskestävyys ja kemiallinen resistenssi, tekevät siitä erinomaisen ratkaisun moniin käyttötarkoituksiin.

 

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnustettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Luonnonkumi Beige 3mmx1400mmx10m on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun