Elintarvikekumilevy beige 2MMx1400MMx10M

Tuotekuvaus
 • Materiaali Luonnonkumi (NR 16063)
 • Kovuus 60°±5° Shore A
 • Leveys 1400 mm
 • Paksuus 2 mm
 • Pituus 10 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -35° – +80°C.
 • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 
Tuotetunnus (SKU): 1715002 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elintarvikekumilevy NR beige 16063 2MMx1400MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1715002
Käyttötarkoituselintarvike
KumilaatuNR 16063
VäriBeige
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,50 
Käyttölämpötila (°C)-35 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)300% min. 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeeton2 mm 

 

Elintarvikekumilevy Beige 2mmx1400mmx10m

Elintarvikekumilevy beige 2mmx1400mmx10m edustaa laadukasta ja kestävää valintaa, joka on suunniteltu erityisesti elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Tämä tuote yhdistää korkean suorituskyvyn, turvallisuuden ja monipuolisuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun erilaisiin sovelluksiin. Beige väri ja sopiva paksuus takaavat sen esteettisen sopivuuden sekä tehokkaan käytettävyyden.

Materiaalin ominaisuudet

Valmistettu premium-luokan materiaaleista, 2mm paksu elintarvikekumilevy on suunniteltu kestämään teollisuuden haasteita. Sen koostumus tarjoaa erinomaisen resistenssin öljyille, rasvoille ja useille kemikaaleille, mikä on olennaista elintarviketeollisuuden ympäristöissä. Lisäksi materiaali kestää hyvin kulutusta ja on pitkäikäinen, mikä tekee siitä taloudellisen vaihtoehdon pitkällä aikavälillä.

Soveltuvuus ja käyttöalueet

Tämän kumilevyn soveltuvuus ulottuu laajalle, kattaen esimerkiksi tuotantolinjat, pakkausalueet ja muut alueet, joissa tarvitaan hygieenisiä ja kestäviä pintoja. Sen joustavuus ja muokattavuus mahdollistavat sen käytön myös tiivisteissä ja eristävissä sovelluksissa, tarjoten näin laajan valikoiman käyttömahdollisuuksia.

Asennus ja ylläpito

Asennus on suoraviivaista, sillä 2mm paksuus yhdistettynä joustavuuteen mahdollistaa helpon leikkaamisen ja muotoilun tarpeen mukaan. Kumilevy on myös helppo puhdistaa ja ylläpitää, vaatien ainoastaan säännöllistä pesua miedolla puhdistusaineella, mikä ylläpitää sen hygieenisiä ominaisuuksia ja ulkonäköä.

Yhteenveto

Elintarvikekumilevy beige 2mmx1400mmx10m on erinomainen valinta, kun etsitään monipuolista, kestävää ja hygieenistä ratkaisua elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Sen laadukkaat materiaalit, helppo asennus ja ylläpito sekä ympäristövastuullinen tuotantoprosessi tekevät siitä kustannustehokkaan ja vastuullisen valinnan nykyaikaisiin sovelluksiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnustettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Elintarvikekumilevy beige 2MMx1400MMx10M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun