Elintarvikekumilevy beige 1,5MMx1400MMx10M

Tuotekuvaus
 • Materiaali Luonnonkumi (NR)
 • Kovuus 60°±5° Shore A
 • Leveys 1400 mm
 • Paksuus 1,5 mm
 • Pituus 10 m
 • Käyttölämpötila: -35° – +80°C.
 • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 

Kuvaus

Elintarvikekumilevy NR beige 16063

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1715000
Käyttötarkoituselintarvike
KumilaatuNR
VäriBeige
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,50 
Käyttölämpötila (°C)-35 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)300% min. 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeeton1,5 mm 

 

Elintarvikekumilevy NR Beige 16063

Elintarvikekumilevy NR beige 16063 1.5MMx1400MMx10M on laadukas ja monikäyttöinen tuote, joka on suunniteltu vastaamaan erityisesti elintarviketeollisuuden vaatimuksiin. Tämä tuote yhdistää luonnonkumin erinomaiset ominaisuudet moderniin ja hygieeniseen suunnitteluun, tarjoten näin optimaalisen ratkaisun monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Sen beige väri ja kestävyys tekevät siitä sopivan valinnan useille alustoille ja sovelluksille.

Materiaalin ominaisuudet

Elintarvikekumilevy NR (Natural Rubber) Beige 16063 on valmistettu korkealaatuisesta luonnonkumista, joka tarjoaa erinomaista joustavuutta, repeytymiskestävyyttä ja kulutuskestävyyttä. Materiaali on suunniteltu kestämään teollisuuden vaativia olosuhteita, mukaan lukien erilaiset kemikaalit, rasvat ja lämpötilat. Luonnonkumin hygieenisyys ja turvallisuus elintarvikekäytössä tekevät siitä ihanteellisen valinnan tuotantoprosesseihin.

Käyttökohteet

Elintarvikekumilevy soveltuu erinomaisesti useisiin elintarviketeollisuuden ratkaisuun, kuten tuotantolinjojen pinnoille, työpöytien päällysteenä, kuljetusnauhojen materiaalina ja tiivistysratkaisuissa. Sen kestävyys ja joustavuus tekevät siitä myös suositun valinnan muille teollisuudenaloille, jotka vaativat materiaalilta korkeaa suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä.

Asennus ja huolto

Tämän elintarvikekumilevyn asennus on suoraviivaista, ja se voidaan helposti leikata ja muotoilla sopimaan erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Kumilevyn hoito on yksinkertaista; säännöllinen puhdistaminen vedellä ja sopivilla puhdistusaineilla riittää säilyttämään sen hygieeniset ja esteettiset ominaisuudet pitkään.

Yhteenveto

Elintarvikekumilevy NR beige 16063 1.5MMx1400MMx10M on huippuluokan valinta, joka yhdistää luonnonkumin parhaat ominaisuudet kestävään ja hygieeniseen suunnitteluun. Sen monipuolisuus, suorituskyky ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä erinomaisen ratkaisun elintarviketeollisuuden ja muiden teollisuudenalojen tarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnustettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Elintarvikekumilevy  on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun