Elintarvikekumilevy beige 1MMx1400MMx10M

Tuotekuvaus
 • Materiaali Luonnonkumi (NR)
 • Kovuus 60°±5° Shore A
 • Leveys 1400 mm
 • Paksuus 1,5 mm
 • Pituus 10 m
 • Käyttölämpötila: -35° – +80°C.
 • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 

Kuvaus

Elintarvikekumilevy NR beige 16063 1MMx1400MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1715001
Käyttötarkoituselintarvike
KumilaatuNR
VäriBeige
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,50 
Käyttölämpötila (°C)-35 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)300% min. 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeeton1 mm 

 

Elintarvikekumilevy Beige 1mmx1400mmx10m

Elintarvikekumilevy beige 1mmx1400mmx10m on huippuluokan tuote, joka on kehitetty vastaamaan elintarviketeollisuuden korkeita vaatimuksia. Tämän kumilevyn suunnittelussa on otettu huomioon tarve erinomaiselle kestävyydelle, hygieenisyydelle ja monipuoliselle soveltuvuudelle. Sen ohut 1mm paksuus tarjoaa poikkeuksellisen joustavuuden ja soveltuvuuden erilaisiin käyttötarkoituksiin, tehdessään siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin sovelluksiin.

Materiaalin ominaisuudet ja laatu

Elintarvikekumilevyn valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja, jotka täyttävät tiukat elintarviketurvallisuuden standardit. Kumilevy on suunniteltu kestämään useita elintarviketeollisuudessa yleisiä haasteita, kuten rasvoja, öljyjä ja lieviä kemikaaleja. Materiaali kestää myös hyvin kulutusta ja repeytymistä, mikä pidentää sen käyttöikää ja vähentää ylläpitokustannuksia.

Käyttökohteet

Ohuen rakenteensa ansiosta tämä elintarvikekumilevy on erittäin monipuolinen, ja sitä voidaan käyttää monenlaisissa kohteissa. Se sopii esimerkiksi työpöytien päällysteenä, elintarvikkeiden kuljetusnauhoissa ja -linjastoissa sekä erilaisissa tiivistys- ja eristystehtävissä. Kumilevyn beige väri ja esteettinen ulkonäkö tekevät siitä myös visuaalisesti sopivan erilaisiin ympäristöihin.

Asennus ja ylläpito

Elintarvikekumilevyn asennus on helppoa ja vaivatonta, ja se voidaan leikata mukautumaan eri muotoihin ja kokoihin. Ohut 1mm paksuus mahdollistaa sen, että levy taipuu helposti myös monimutkaisiin muotoihin, tehostaen asennusprosessia. Ylläpidon osalta levy on helppo pitää puhtaana; säännöllinen puhdistaminen neutraalilla puhdistusaineella riittää ylläpitämään sen hygieenisiä ominaisuuksia.

Yhteenveto

Elintarvikekumilevy beige 1mmx1400mmx10m on innovatiivinen ja laadukas ratkaisu, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä monenlaisissa elintarviketeollisuuden sovelluksissa. Sen monipuolisuus, helppo asennettavuus ja ylläpito sekä ympäristövastuullinen valmistus tekevät siitä ihanteellisen valinnan nykyaikaisen teollisuuden tarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnustettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Elintarvikekumilevy beige on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun