Elintarvikekumilevy beige 6MMx1400MMx10M

Tuotekuvaus
 • Materiaali: Luonnonkumi (NR 16063)
 • Kovuus: 60°±5° Shore A
 • Leveys: 1400 mm
 • Paksuus: 6 mm
 • Pituus: 10 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -35° – +80°C.
 • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
Tuotetunnus (SKU): 1715006 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elintarvikekumilevy NR beige 16063 6MMx1400MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1715006
Käyttötarkoituselintarvike
KumilaatuNR 16063
VäriBeige
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,50 
Käyttölämpötila (°C)-35 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)300% min. 
OtsoninkestävyysKohtalainen 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeeton6 mm

 

Elintarvikekumilevy Beige 6mmx1400mmx10m

Elintarvikekumilevy beige 6mmx1400mmx10m on erittäin laadukas ja monikäyttöinen tuote, joka on suunniteltu vastaamaan elintarviketeollisuuden vaativiin tarpeisiin. Sen beige väri ja optimoitu paksuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin sovelluksiin, missä tarvitaan hygieenistä ja kestävää pintamateriaalia. Tämä kumilevy on valmistettu elintarvikkeiden kanssa kosketukseen soveltuvista materiaaleista, mikä takaa turvallisuuden ja puhtauden kriittisissä tuotantoprosesseissa.

Tekniset ominaisuudet ja materiaali

Elintarvikekumilevyn 6mm paksuus yhdistettynä sen 1400mm leveyteen ja 10m pituuteen tarjoaa erinomaisen vastinetta ja monipuolisuutta käyttökohteissa. Materiaali on suunniteltu kestämään sekä mekaanista rasitusta että kemiallisia yhdisteitä, mukaan lukien rasvat, öljyt ja tietyt liuottimet, jotka ovat yleisiä elintarviketeollisuuden ympäristössä. Kumilevy on myös lämpötilan kestävä, mikä tekee siitä soveltuvan käytettäväksi laajalla lämpötila-alueella.

Asennus ja ylläpito

Elintarvikekumilevyn asennus on suoraviivaista ja vaivatonta. Se voidaan helposti leikata tarvittavaan kokoon ja muotoon, ja sen asentaminen erilaisille pinnoille onnistuu ilman erikoistyökaluja. Ylläpidon osalta kumilevy on helppo pitää puhtaana; säännöllinen puhdistaminen vedellä ja sopivilla puhdistusaineilla riittää ylläpitämään sen hygieenisiä ominaisuuksia ja ulkonäköä pitkään.

Yhteenveto

Elintarvikekumilevy beige 6mmx1400mmx10m edustaa korkealaatuista, monikäyttöistä ja ympäristöystävällistä ratkaisua, joka on suunniteltu täyttämään elintarviketeollisuuden vaativat standardit. Sen tekniset ominaisuudet, laaja sovellusalue, helppo asennettavuus ja ylläpito sekä kestävä kehitys huomioon ottava valmistusprosessi tekevät siitä erinomaisen valinnan nykyaikaiseen teollisuuteen.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnustettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Elintarvikekumilevy beige 6MMx1400MMx10M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun