Butyylikumilevy 56042

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: IIR
  • Käyttötarkoitus: Lämmönkestävä, yleiskäyttö ulkona
  • Kovuus: 65°±5° Shore A
  • Käyttölämpötila: -30° – +120°C
  • Otsoninkestävyys: Erinomainen
  • Säänkestävyys: Erinomainen
  • Öljynkestävyys: Ei suositella
  • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
  • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
Tuotetunnus (SKU): 1551000 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Butyylikumilevy 56042

TuoteryhmäKumilevyt
Käyttötarkoituslämmönkestävä
yleiskäyttö ulkona
KumilaatuIIR
VäriMusta
Kovuus (°Shore A) 65°±5°
Ominaispaino (g/cm3)1,40
Käyttölämpötila (°C)-30 - +120
Vetomurtolujuus (Mpa)4
Murtovenymä (%)250% min.
Jäännöspuristuma (h/°C )25% max. 22h/70°C
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)6% 72h/70°C
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-15% 72h/70°C
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)3° 72h/70°C
OtsoninkestävyysErinomainen
SäänkestävyysErinomainen
ÖljynkestävyysEi suositella
Kemikaalien kestävyysHyvä
Kulutuksen kestävyysHyvä
Rullakoot1400 x 10000 mm
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)1-10 mm

Butyylikumilevy 56042

Butyylikumi on erityinen elastomeerityyppi, joka tunnetaan erinomaisesta kaasun läpäisemättömyydestään, kemiallisesta kestävyydestään sekä kyvystään vastustaa sääolosuhteita. Se on suunniteltu erityisesti sovelluksiin, joissa vaaditaan korkeaa tiiveyttä ja pitkäikäisyyttä. Tämä materiaali on ihanteellinen valinta monenlaisiin teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin.

Korkea kaasun läpäisemättömyys

Butyylikumi 56042 erottaa muista kumityypeistä sen poikkeuksellisen hyvä kaasun läpäisemättömyys. Tämä ominaisuus tekee siitä erinomaisen valinnan sovelluksiin, joissa on tarvetta ilmatiiviille tiivistyksille, kuten ilmatäytteisten tuotteiden valmistuksessa, kaasusäiliöiden tiivisteissä ja sisärenkaissa. Tämä ominaisuus varmistaa, että butyylikumista valmistetut tuotteet säilyttävät täytteen ja muotonsa pidempään kuin monet muut materiaalit.

Kemiallinen Kestävyys

Butyylikumi 56042 on vastustuskykyinen monenlaisille kemikaaleille, mukaan lukien happamat yhdisteet, emäkset ja useat liuottimet. Tämä tekee siitä ihanteellisen materiaalin kemiallisesti vaativiin sovelluksiin, kuten happosäiliöiden tiivisteisiin, kemikaalien kuljetussäiliöihin ja laboratoriovarusteisiin. Butyylikumin kemiallinen inerttiys takaa, että se säilyttää toimintakykynsä myös äärimmäisissä olosuhteissa.

Säänkestävyys

Butyylikumin toinen merkittävä ominaisuus on sen kyky vastustaa äärimmäisiä sääolosuhteita, kuten UV-säteilyä, otsonia ja korkeita lämpötiloja. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan ulkokäyttöön tarkoitettuihin tuotteisiin, kuten rakennusteollisuuden tiivistyksiin, kattomateriaaleihin ja vesieristykseen. Sen säänkestävyys takaa pitkän käyttöiän ja vähentää tarvetta jatkuvalle huollolle tai vaihdolle.

Sovelluskohteet

Butyylikumin monipuolisuus ja ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä sopivan valinnan laajaan valikoimaan sovelluksia. Se on suosittu materiaali autoteollisuudessa, rakennusalalla, kemikaaliteollisuudessa sekä ilmatäytteisten tuotteiden valmistuksessa. Lisäksi sitä käytetään äänen- ja tärinänvaimennusmateriaalina monissa mekaanisissa sovelluksissa.

Yhteenveto

Butyylikumi on erinomainen materiaali, joka tarjoaa ainutlaatuisia etuja, kuten kaasun läpäisemättömyyttä, kemiallista kestävyyttä ja säänkestävyyttä. Sen monipuolisuus ja kestävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan moniin teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Butyylikumilevy 56042 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun