Reunasuojanauha T600

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: EPDM
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 20 m
Koot
  • A=14mm B=26mm C=14mm D=3mm E=10mm Pituus 25m
Tuotetunnus (SKU): 3602600 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Reunasuojalista T600

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuEPDM 
VäriMusta 
Rullakoot20 m 

Reunasuojalista T600

3602600 A=14mm B=26mm C=14mm D=3mm E=10mm Pituus 25m

Reunasuojanauha T600

Reunasuojanauha on kehitetty vastaamaan korkeimpiin suojausvaatimuksiin, tarjoten kestävän ja luotettavan ratkaisun.

Ominaisuudet

Reunasuojanauha T600 erottuu markkinoilla sen ylivoimaisen kestävyyden ja joustavuuden ansiosta. Materiaali on valittu huolellisesti kestämään äärimmäisiä olosuhteita, mukaan lukien suuri kulutus, UV-säteilyn vaikutukset ja sääolosuhteet. Nauhan paksuus ja tiheys on optimoitu tarjoamaan paras mahdollinen suoja ilman, että se vaikuttaa kohteen ulkonäköön tai toiminnallisuuteen.

Käyttökohteet

T600 on ihanteellinen valinta monenlaisiin käyttökohteisiin. Teollisuusalalla nauha tarjoaa lisäsuojaa koneille ja laitteille

Asennus

T600:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttäjäystävällisyyteen. Nauha on helppo asentaa eri pintojen reunoille ilman erikoistyökaluja, ja sen joustavuus mahdollistaa asennuksen myös monimutkaisiin muotoihin. Ylläpidon osalta tuote on suunniteltu vaatimaan minimaalista huolenpitoa; se on helposti puhdistettavissa tavallisilla puhdistusaineilla, säilyttäen ulkonäkönsä ja toiminnallisuutensa pitkään.

Yhteenveto

Reunasuojanauha T600 on Helsingin Kumin tarjoama tuote, joka tarjoaa suojaa ja kestävyyttä. Sen monipuoliset käyttökohteet, helppo asennettavuus ja ylläpito, tekevät siitä ihanteellisen valinnan.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Reunasuojanauha T600 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun