Reunasuojanauha T900

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: EPDM
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 20 m
Koot
  • A=14mm B=20mm C=9mm D=3mm E=10mm Pituus 25m
Tuotetunnus (SKU): 3602900 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Reunasuojalista T900

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuEPDM 
VäriMusta 
Rullakoot20 m 

Reunasuojalista T900

3602900 A=14mm B=20mm C=9mm D=3mm E=10mm Pituus 25m

 

Reunasuojalista T900

Reunasuojalista T900 on suunniteltu tarjoamaan suojausta erilaisille pinnoille ja reunoille. Tämä tuote, joka on valmistettu, kestävästä materiaalista. T900-mallissa yhdistyvät moderni suunnittelu ja tekniset ominaisuudet, jotka takaavat parhaan mahdollisen suojan kolhuilta, naarmuilta ja muilta vaurioilta.

Ominaisuudet

Reunasuojalista T900 on valmistettu erityisestä materiaalista, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja joustavuuden. Materiaali kestää hyvin UV-säteilyä, kosteutta ja lämpötilan vaihteluja, mikä pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi. Lisäksi sen ainutlaatuinen rakenne takaa, että se pysyy tiukasti paikoillaan myös kaarevissa ja monimutkaisissa muodoissa, tarjoten näin luotettavaa suojaa kaikissa tilanteissa.

Monikäyttöisyys

Reunasuojalista soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin. Se tarjoaa tehokkaan suojan. Toimistoympäristössä se suojaa työpisteitä ja laitteita, kun taas teollisuudessa se estää koneiden, laitteiden ja varastohyllyjen kulutusta. T900:n vedenkestävyys tekee siitä ihanteellisen myös ulkokäyttöön, suojaten esimerkiksi terassien ja puutarhakalusteiden reunoja.

Asennus

T900:n asennus on nopeaa ja helppoa, kiitos sen joustavuuden, joka mahdollistaa nauhan mukautumisen eri muotoihin ja pintojen reunoille ilman monimutkaisia asennustyökaluja. Ylläpito on vaivatonta; reunasuojalista on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä, ja se voidaan puhdistaa yksinkertaisesti vedellä ja miedolla pesuaineella.

Yhteenveto

Reunasuojalista T900 laadukkaiden ja kestävien suojausratkaisujen tarjoamiseen. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten kestävyys, joustavuus ja helppo asennettavuus, tekevät siitä ihanteellisen valinnan monipuolisiin suojaustarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Reunasuojalista T900 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Lisätiedot

Yleiskäyttö ulkona

Muotonauhat

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun