Sienikuminauha CR pyöreä

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: CR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 50 m
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): halk. 3,4,5,6,8,10,12,20 mm
Tuotetunnus (SKU): 380 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sienikuminauha CR pyöreä

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR 
VäriMusta 
Rullakoot50 m 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)halk. 3,4,5,6,8,10,12,20 mm 

Sienikuminauha CR pyöreä

Sienikuminauha CR pyöreä

Sienikuminauha CR Pyöreä on valmistettu korkealaatuisesta CR (klooripreeni, tunnetaan myös nimellä neopreeni) kumista, joka tunnetaan erinomaisista mekaanisista ominaisuuksistaan ja kestävyydestään. Tämä tiivistysratkaisu on suunniteltu tarjoamaan luotettava suoja vettä, öljyjä, UV-säteilyä ja monia kemikaaleja vastaan. Sen pyöreä muoto ja sienimäinen rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin tiivistys- ja eristystarpeisiin, tarjoten samalla joustavuutta ja tiiviyttä.

Erinomainen Sään- ja kemikaalienkestävyys

CR-kumin käyttö tarkoittaa, että sienikuminauha kestää hyvin äärimmäisiä sääolosuhteita, kuten korkeita ja matalia lämpötiloja, otsonia ja UV-säteilyä, mikä pidentää sen käyttöikää huomattavasti. Lisäksi sen kemikaalienkestävyys tekee siitä sopivan käytettäväksi monenlaisten teollisuusprosessien yhteydessä, missä tiivisteen tulee kestää öljyjä ja muita kemiallisia aineita.

Joustava ja helppo asentaa

Sienikuminauha CR Pyöreän sienimäinen rakenne ja joustavuus mahdollistavat sen, että se mukautuu helposti eri pintojen muotoihin ja kokoisiin, tarjoten näin tiukan ja luotettavan tiivistyksen. Sen asentaminen on nopeaa ja vaivatonta, mikä vähentää työaikaa ja tekee siitä kustannustehokkaan ratkaisun moniin sovelluksiin.

Monikäyttöisyys

Tämä sienikuminauha on monikäyttöinen tuote, jota voidaan käyttää laajasti eri teollisuudenaloilla, kuten autoteollisuudessa, rakennusteollisuudessa, laivanrakennuksessa ja elektroniikkateollisuudessa. Sen tiivistysominaisuudet ovat ihanteellisia ovi-, ikkuna- ja luukkutiivisteissä, sekä muissa kohteissa, joissa tarvitaan luotettavaa eristystä ja tiivistystä.

Yhteenveto

Sienikuminauha CR Pyöreä on tehokas, monipuolinen ja kestävä tiivistysratkaisu, joka tarjoaa erinomaisen suojan monenlaisia ympäristövaikutuksia vastaan. Sen helppo asennettavuus, joustavuus ja monikäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan eri teollisuudenalojen tarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Sienikuminauha CR pyöreä on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun