Kloropreenikumilevy 25035

Tuotekuvaus
  • Sileäpintainen
  • Kumilaatu: CR/SBR
  • Kovuus: 50°±5° Shore A
  • Käyttölämpötila: -30° – +70°C.
  • Otsoninkestävyys: Hyvä
  • Säänkestävyys: Hyvä
  • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
  • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
  • Öljynkestävyys: Kohtalainen

Kuvaus

Kloropreenikumilevy 25035

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)50°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,4 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +70 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)250% min. 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)30% 70h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)50% 70h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)10% 70h/70°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysKohtalainen 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoot1200/1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)1-10 mm 

Kloropreenikumilevy 25035

Kloropreenikumilevy 25035 edustaa korkealaatuista ja monikäyttöistä teollisuusmateriaalia, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista kestävyyttä ja suojaa erilaisissa sovelluksissa. Tämä kumilevy, valmistettu laadukkaasta kloropreenistä (neopreeni), on ihanteellinen valinta kun tarvitaan kemikaalien-, öljyn- ja säänkestävyyttä.

Monipuolinen kestävyys

Kloropreenikumilevy 25035 tarjoaa erinomaisen suojan monenlaisia ympäristövaikutuksia vastaan. Sen kyky vastustaa kemikaaleja ja öljyjä tekee siitä sopivan materiaalin käyttöön alueilla, joilla nämä aineet ovat yleisiä. Lisäksi materiaalin säänkestävyys varmistaa, että se säilyttää ominaisuutensa myös ulkokäytössä ja vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Käyttökohteet

Kloropreenikumilevy 25035 on suunniteltu laajalti käytettäväksi eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien koneenrakennus, laivanrakennus, kemikaaliteollisuus ja muut alat, joissa tarvitaan kestävää ja luotettavaa materiaalia. Sen kyky absorboida iskuja ja vähentää värinää tekee siitä erinomaisen valinnan värinänvaimennus- ja tiivistysratkaisuihin.

Asennus

Kloropreenikumilevy on suunniteltu olemaan helppo leikata ja muokata, mikä mahdollistaa sen monipuolisen käytön eri sovelluksissa. Sen voi leikata sopivan kokoiseksi ja muotoiseksi eri käyttötarkoituksiin, tarjoten näin monipuolisen ja kohdennetun suojan.

Yhteenveto

Kloropreenikumilevy tarjoaa kestävän ja monipuolisen ratkaisun teollisuuden tarpeisiin. Sen erinomainen kemikaalien-, öljyn- ja säänkestävyys, helppo asennettavuus ja mukautettavuus, sekä ympäristöystävällisyys tekevät siitä arvokkaan valinnan monenlaisiin sovelluksiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kloropreenikumilevy 25035 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun