Roiskelevykumi 600MMx6MMx5M

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: SBR/NR
  • Leveys: 600 mm
  • Paksuus: 6 mm
  • Pituus: 5 m
  • Kovuus: 70°±5° Shore A
  • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
  • Säänkestävyys: Kohtalainen
  • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
  • Kulutuksen kestävyys: Kohtalainen
  • Öljynkestävyys: Ei suositella
Tuotetunnus (SKU): 1876205 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Roiskelevykumi 600MMx6MMx5M

TuoteryhmäKumilevyt
Tuotenumero1876205
Käyttötarkoitusyleiskäyttö
KumilaatuSBR/NR
VäriMusta
Kovuus (°Shore A)70°±5°
Ominaispaino (g/cm3)1,7
Käyttölämpötila (°C)-25 - +70
Vetomurtolujuus (Mpa)3,0
Murtovenymä (%)200% min
OtsoninkestävyysKohtalainen
SäänkestävyysKohtalainen
ÖljynkestävyysEi suositella
Kemikaalien kestävyysHyvä
Kulutuksen kestävyysKohtalainen
Rullakoko600 x 5000 mm
Paksuus vahvikkeellisena6 mm

Roiskelevykumi: Teollisuuden tarpeisiin

Roiskelevykumi on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suojaa teollisuuden eri sovelluksissa, missä materiaalien, nesteiden ja muiden aineiden roiskeet voivat aiheuttaa haittaa laitteille ja työntekijöille. Tämän tuotteen mitat, 600mm x 6mm x 5m, mahdollistavat sen monipuolisen käytön erilaisissa ympäristöissä, tarjoten luotettavan suojan ja kestävyyden.

Materiaalin ominaisuudet

Roiskelevykumi kestää öljyjä, kemikaaleja ja muita teollisuudessa yleisesti esiintyviä aineita. Sen 6mm paksuus ja erinomainen joustavuus takaavat maksimaalisen suojan mekaanisia iskuja ja hankauksia vastaan. Roiskelevykumi on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä vaativissa olosuhteissa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan teollisuuden tarpeisiin.

Käyttökohteet

Roiskelevykumi soveltuu monenlaisiin teollisuuden sovelluksiin. Se toimii tehokkaasti suojana koneiden, laitteiden ja työpisteiden ympärillä, suojaten niitä roiskeilta ja epäpuhtauksilta. Lisäksi se on ihanteellinen käytettäväksi lattioilla ja alustoilla, missä tarvitaan lisäsuojaa liukastumisen ja kulutuksen estämiseksi. Materiaalin voi leikata ja mukauttaa tarpeen mukaan, mikä lisää sen monikäyttöisyyttä.

Asennus ja ylläpito

Roiskelevykumin asennus on yksinkertaista ja nopeaa. Se voidaan helposti leikata sopivan kokoisiksi paloiksi ja asentaa haluttuun paikkaan ilman erikoistyökaluja. Materiaalin ylläpito on helppoa, sillä se on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä minimaalisella huollolla. Puhdistus onnistuu yksinkertaisesti vedellä ja miedolla puhdistusaineella.

Yhteenveto

Roiskelevykumi on monipuolinen ja kestävä suojamateriaali, joka on suunniteltu vastaamaan teollisuuden vaativia tarpeita. Sen erinomaiset materiaaliominaisuudet ja käyttökohteiden laaja kirjo tekevät siitä välttämättömän tuotteen monissa teollisuuden sovelluksissa. Roiskelevykumi tarjoaa tehokkaan suojan roiskeita, kulutusta ja mekaanisia iskuja vastaan, parantaen työympäristön turvallisuutta ja kestävyyttä.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Roiskelevykumi 600MMx6MMx5M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

 

 

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun