Roiskelevykumi 600MMx5MMx5M

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: SBR/NR
  • Leveys: 600 mm
  • Paksuus: 5 mm
  • Pituus: 5 m
  • Kovuus: 70°±5° Shore A
  • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
  • Säänkestävyys: Kohtalainen
  • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
  • Kulutuksen kestävyys: Kohtalainen
  • Öljynkestävyys: Ei suositella
Tuotetunnus (SKU): 1875205 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Roiskelevykumi 600MMx5MMx5M

TuoteryhmäKumilevyt
Tuotenumero1875205
Käyttötarkoitusyleiskäyttö
KumilaatuSBR/NR
VäriMusta
Kovuus (°Shore A)70°±5°
Ominaispaino (g/cm3)1,7
Käyttölämpötila (°C)-25 - +70
Vetomurtolujuus (Mpa)3,0
Murtovenymä (%)200% min
OtsoninkestävyysKohtalainen
SäänkestävyysKohtalainen
ÖljynkestävyysEi suositella
Kemikaalien kestävyysHyvä
Kulutuksen kestävyysKohtalainen
Rullakoko600 x 5000 mm
Paksuus vahvikkeellisena5 mm

Roiskeläppäkumi: Monikäyttöinen

Roiskeläppäkumi on teollisuuden monikäyttöinen suojamateriaali, joka on suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita ja tarjoamaan tehokasta suojaa roiskeita ja epäpuhtauksia vastaan. Tämän tuotteen mitat, 600mm x 5mm x 5m, tekevät siitä erinomaisen valinnan erilaisten teollisuuden tarpeiden täyttämiseen, kuten koneiden, ajoneuvojen ja laitteistojen suojaukseen.

Materiaalin ominaisuudet

Roiskeläppäkumi on valmistettu erittäin kestävästä ja joustavasta kumimateriaalista, joka pystyy vastustamaan öljyjä, kemikaaleja ja muita teollisuuden yleisesti käyttämiä aineita. Sen 5mm paksuus takaa vahvan suojan mekaanisia iskuja ja hankausta vastaan, mikä pidentää laitteiston käyttöikää ja vähentää huollon tarvetta.

Sovellusalueet

Roiskeläppäkumi soveltuu erinomaisesti käytettäväksi monissa teollisuuden sovelluksissa. Se toimii tehokkaana suojana roiskeita ja likaa vastaan, esimerkiksi kuorma-autojen roiskeläppinä, koneiden suojakumina sekä työpisteiden ja tuotantolinjojen lattiapäällysteenä. Materiaalin voi leikata ja muokata tarpeen mukaan, mikä tekee siitä joustavan ratkaisun monenlaisiin suojauksen tarpeisiin.

Asennus ja huolto

Roiskeläppäkumin asennus on nopeaa ja helppoa. Sen voi kiinnittää suoraan tarvittaviin kohteisiin, kuten ajoneuvoihin tai koneisiin, leikkaamalla materiaalia sopivan kokoiseksi. Ylläpito on yksinkertaista, sillä kumi on helppo puhdistaa ja se kestää toistuvaa käyttöä ilman merkittävää kulumista.

Yhteenveto

Roiskeläppäkumi on vankka ja monipuolinen suojamateriaali, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun moniin teollisuuden haasteisiin. Sen kestävyys, joustavuus ja helppo ylläpito tekevät siitä arvokkaan lisän erilaisiin sovelluksiin, auttaen parantamaan työympäristön turvallisuutta ja tehokkuutta. Roiskeläppäkumi on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka etsivät kestävää ja ympäristöystävällistä suojamateriaalia teollisuuden tarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. EPDM-Kumilaatta 66020 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun