Kloropreenikumilevy 26034

Tuotekuvaus</strong> <p><p&gt;<ul>
Sileäpint ainen</li></li>
  • Kumilaatu: CR/SBR<
  • /li>
  • Kovuus: 65°±5° Shore A
  • Käyttölämpötila: -30° – +70°C.
  • Otsoninkestävyys: Hyvä
  • Säänkestävyys: Hyvä
  • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
  • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
  • Öljynkestävyys: Kohtalainen

Kuvaus

Kloropreenikumilevy 26034

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)65°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,5 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +70 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysKohtalainen 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoot1400 x 5000/10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)0,5-30 mm 
Paksuudet vahvikkeelliset (mm)1,5-10 mm 

Kloropreenikumilevy 26034

Kloropreenikumilevy 26034 edustaa huippuluokan teollisuusmateriaalia, joka on suunniteltu vastaamaan erilaisia teollisuuden tarpeita tarjoamalla korkeatasoista suojaa ja kestävyyttä. Tämä laadukas kumilevy on valmistettu kloropreenista, tunnetusta myös nimellä neopreeni, joka on arvostettu materiaali sen erinomaisten ominaisuuksien ansiosta, kuten kemikaalien-, öljyn- ja säänkestävyys.

Korkea kestävyys

Kloropreenikumilevy 26034 on suunniteltu tarjoamaan erinomaista kestävyyttä kemikaaleja, öljyjä ja sään vaihteluita vastaan. Sen rakenteelliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan vaativiin teollisuussovelluksiin, joissa materiaalin on kestettävä ankaria olosuhteita pitkän aikaa.

Monipuoliset käyttökohteet

Tämä kloropreenikumilevy soveltuu erinomaisesti käytettäväksi monenlaisissa teollisuuden sovelluksissa, kuten koneenrakennuksessa, laivanrakennuksessa, kemikaaliteollisuudessa ja muissa kohteissa, joissa vaaditaan kestävää ja luotettavaa materiaalia. Se on ihanteellinen tiivisteisiin, värinänvaimennukseen ja suojaaviin pinnoitteisiin, tarjoten monipuolisia ratkaisuja teollisuuden haasteisiin.

Asennus

Kloropreenikumilevy on helppo muokata ja asentaa, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisen valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Sen voi leikata tarvittavan kokoiseksi ja muotoon eri sovelluksia varten, tarjoten näin joustavia ja kohdennettuja ratkaisuja.

Yhteenveto

Kloropreenikumilevy 26034 tarjoaa teollisuuden tarpeisiin kestävän, monipuolisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun. Sen erinomainen kemikaalien-, öljyn- ja säänkestävyys, sekä helppo asennettavuus ja mukautettavuus, tekevät siitä arvokkaan lisän monenlaisiin teollisuussovelluksiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kloropreenikumilevy 26034 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun