Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx5MMx10M

Tuotekuvaus
 • Sileäpintainen
 • Kumilaatu: CR/SBR
 • Leveys: 1400 mm
 • Paksuus: 5 mm
 • Pituus: 10 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +70°C.
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
Tuotetunnus (SKU): 1221005 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx5MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1221005
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)65°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,5 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +70 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysKohtalainen 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeettomana5 mm 
Paksuus vahvikkeellisena5 mm 

Neopreenikumi 5mm 26034 1400MMx5MMx10M

Neopreenikumi, joka on tunnettu myös nimellä kloropreenikumi, on materiaali, joka tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia teollisuuden, rakentamisen ja monen muun alan tarpeisiin. Tämän tuotteen mitat ovat 1400mm x 5mm x 10m, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin sovelluksiin, jotka vaativat materiaalin kestävyyttä ja monipuolisuutta.

Ominaisuudet

Neopreenikumi 5mm tarjoaa erinomaisen vastustuskyvyn kemikaaleille, öljylle, otsonille ja sään vaikutuksille, mukaan lukien UV-säteily. Sen vedenkestävät ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan kosteisiin olosuhteisiin, ja sen joustavuus sekä mekaaninen kestävyys ovat vertaansa vailla. Paksuus, 5mm, antaa lisäsuojaa ja kestävyyttä, mikä tekee materiaalista erityisen sopivan raskaisiin käyttötarkoituksiin.

Käyttöalueet

Neopreenikumi 5mm soveltuu laajaan kirjoon sovelluksia. Se on ihanteellinen tiivisteiden, värinän- ja iskunvaimentimien valmistuksessa. Materiaalin vedenkestävyys tekee siitä myös suositun valinnan veneily- ja vesirakentamissovelluksiin. Lisäksi neopreenikumi on arvostettu materiaali urheiluvälineissä ja -varusteissa, kuten sukelluspuvuissa, joissa se tarjoaa lämmöneristystä ja suojaa veden alla.

Asennus

Neopreenikumi 5mm on helppo leikata ja muotoilla, mikä mahdollistaa sen mukauttamisen monenlaisiin tarpeisiin. Sen asentaminen on suoraviivaista, ja materiaali soveltuu useisiin kiinnitysmenetelmiin, tarjoten näin laajat mahdollisuudet erilaisissa projekteissa ja sovelluksissa. On tärkeää käsitellä materiaalia oikein, jotta sen erinomaiset ominaisuudet säilyvät.

Yhteenveto

Neopreenikumi 5mm on monipuolinen ja kestävä materiaali, joka tarjoaa laajat käyttömahdollisuudet teollisuudessa, rakentamisessa ja monilla muilla aloilla. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten vastustuskyky kemikaaleille ja sään vaikutuksille sekä vedenkestävyys, tekevät siitä ihanteellisen valinnan vaativiin sovelluksiin. Helppo asennettavuus ja muokattavuus lisäävät sen arvoa käytännöllisenä ja kestävänä materiaalina.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Neopreenikumi 5mm 26034 1400MMx5MMx10M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun