Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx8MMx10M

Tuotekuvaus
 • Sileäpintainen
 • Kumilaatu: CR/SBR
 • Leveys: 1400 mm
 • Paksuus: 8 mm
 • Pituus: 10 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +70°C.
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
Tuotetunnus (SKU): 1221008 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx8MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1221008
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)65°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,5 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +70 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysKohtalainen 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeettomana8 mm 
Paksuus vahvikkeellisena8 mm 

Neopreeni levy 26034 1400MMx8MMx10M

Neopreenilevy tarjoaa erinomaisen suojan ja kestävyyden monenlaisissa käyttöympäristöissä. Sen paksuus on 8mm, ja se on saatavilla 1400mm leveydellä ja 10 metrin pituudessa, mikä tekee siitä ihanteellisen eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Tämä monipuolinen materiaali on tunnettu sen kyvystä kestää kemikaaleja, öljyjä ja sään vaihteluita, mukaan lukien UV-säteilyn vaikutukset.

Ominaisuudet

Neopreenilevy on valmistettu korkealaatuisesta neopreenikumista, joka tarjoaa joustavuutta ja kestävyyttä. Sen 8mm paksuus lisää materiaalin mekaanista lujuutta ja tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon, kun tarvitaan ylimääräistä suojaa tai iskunvaimennusta. Lisäksi neopreeni on vedenkestävä, joten se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kosteissa olosuhteissa.

Käyttökohteet

Neopreenilevyä voidaan käyttää monipuolisesti eri sovelluksissa, kuten tiivisteissä, iskunvaimentimissa, ja vedenkestävissä kerroksissa. Sen erinomaiset fysikaaliset ominaisuudet tekevät siitä myös suositun valinnan urheiluvälineiden ja -varusteiden, kuten sukelluspuvut ja polvisuojat, valmistuksessa. Lisäksi se soveltuu teollisuuskäyttöön, tarjoten suojaa koneiden ja laitteiden osille.

Asennus

Neopreenilevyn käsittely ja asentaminen on helppoa sen joustavuuden ansiosta. Materiaali voidaan leikata mukautumaan erilaisiin muotoihin ja kokoihin, mikä tekee siitä ihanteellisen monenlaisiin projekteihin. On suositeltavaa käyttää teräviä leikkausvälineitä, jotta saavutetaan siisti ja tarkka leikkausjälki.

Yhteenveto

Neopreenilevy on monikäyttöinen materiaali, joka tarjoaa erinomaista suojaa ja kestävyyttä vaativissa olosuhteissa. Sen 8mm paksuus ja joustavat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin sovelluksiin teollisuudessa, urheilussa ja muilla aloilla. Helppo asennettavuus ja ominaisuudet lisäävät sen arvoa kestävänä ratkaisuna.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Neopreeni levy 26034 1400MMx8MMx10M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun