Kloropreenikumilevy 27050

Tuotekuvaus
 • Kumilaatu: CR/SBR
 • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
 • Kovuus: 70°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +70°C.
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
 • Rullakoot: 1400 x 10000 mm
 • Paksuudet: 1-20 mm
Tuotetunnus (SKU): 1227 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kloropreenikumilevy 27050

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)70°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,5 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +70 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysKohtalainen 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoot1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)1-20 mm 

Kloropreenikumilevy 27050

Kloropreenikumilevy on erinomainen valinta monenlaisiin teollisuuden sovelluksiin. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten kemikaalien, öljyn ja sään kestävyys, tekevät siitä ihanteellisen materiaalin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä monipuolinen materiaali on välttämätön komponentti monissa teollisuusprosesseissa ja -tuotteissa.

Ominaisuudet

Kloropreenikumilevy, tunnettu myös nimellä neopreeni, on synteettinen kumi, joka tarjoaa erinomaisen kemikaalien ja sään kestävyyden. Sen kyky vastustaa lämpötilan vaihteluita tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin ympäristöihin. Lisäksi sen vedenkestävyys ja kyky kestää otsonia ja UV-säteilyä pidentävät tuotteen käyttöikää merkittävästi.

Käyttökohteet

Kloropreenikumilevyä käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla. Se on erinomainen valinta tiivisteiden, värinänvaimennuselementtien ja suojaavien kerrosten valmistukseen. Sen mekaaninen kestävyys ja joustavuus tekevät siitä suositun valinnan myös koneiden ja laitteiden suojauksessa. Lisäksi sen kemiallinen inerttiys tekee siitä turvallisen käyttää jopa korkean kemikaaliriskin sovelluksissa.

Asennus

Kloropreenikumilevyn käsittely ja asennus on suhteellisen helppoa. Materiaali on helppo leikata ja muotoilla sopimaan erilaisiin käyttökohteisiin. On tärkeää noudattaa oikeita asennusmenetelmiä ja varmistaa, että liitokset ovat tiiviitä ja kestäviä, jotta materiaalin ominaisuudet säilyvät optimaalisina käytössä.

Yhteenveto

Kloropreenikumilevy on vankka ja luotettava materiaali, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia teollisuuden eri sovelluksiin. Sen monipuolisuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys tekevät siitä arvokkaan resurssin monille aloille. Kun otetaan huomioon sen ympäristöystävälliset ominaisuudet ja kyky vastata vaativiin käyttöolosuhteisiin, kloropreenikumilevy on erinomainen valinta nykyaikaisen teollisuuden tarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kloropreenikumilevy 27050 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun