Kapearihlainen matto S5 SBR musta

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
  • Materiaali: SBR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 1250/1400/1800 x 10000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3 mm
  • Rihlan leveys: 1 mm
  • Uran leveys: 2 mm
Tuotetunnus (SKU): 41312 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kapearihlainen matto S5 SBR musta

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö 
KumilaatuSBR 
VäriMusta 
Rullakoot1250/1400/1800 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3 mm 

Kapearihlainen matto S5 SBR musta

Rihlan leveys 1 mm, uran leveys 2 mm

Kapearihlainen matto S5 SBR musta

Kapearihlainen Matto S5 SBR on suunniteltu tarjoamaan sekä kestävyyttä että tyylikkyyttä lattiasuojaukseen. Sen musta väri ja kapearihlainen muotoilu tekevät siitä sopivan valinnan monenlaisiin tiloihin, alkaen teollisuusympäristöistä aina kodin lattiapinnoille. Maton materiaali, SBR (styreeni-butadieenikumi), on valittu erityisesti sen kestävien ominaisuuksien vuoksi.

Kestävyys ja materiaalin ominaisuudet

SBR-kumi on tunnettu kestävyydestään ja kyvystään sietää sekä fyysistä että kemiallista rasitusta. Tämän ansiosta kapearihlainen Matto S5 on erittäin kestävä vaihtoehto paikoissa, joissa lattia altistuu kovalle kulutukselle, kuten teollisuuslaitoksissa, varastoissa ja kaupallisissa tiloissa. Lisäksi SBR-kumi on joustava materiaali, joka tarjoaa hyvän mukavuuden ja ergonomian käyttäjilleen.

Turvallisuus ja mukavuus

Maton kapearihlainen muotoilu ei ainoastaan lisää sen esteettistä arvoa, vaan myös parantaa turvallisuutta tarjoamalla paremman pidon. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä märissä ja liukkaissa olosuhteissa, ehkäisten liukastumisia ja kaatumisia. Ergonominen muotoilu vähentää myös jalkojen ja selän rasitusta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan työpisteille ja muille alueille, joilla seisotaan paljon.

Monikäyttöisyys

Kapearihlainen Matto S5 on suunniteltu monipuolisuutta silmällä pitäen. Sen tyylikäs musta väri ja minimalistinen muotoilu sopivat monenlaiseen sisustukseen ja tilaan, olipa kyseessä sitten teollisuushalli, kaupallinen tila tai kotikeittiö. Maton leikkaaminen ja muotoilu on myös helppoa, mikä mahdollistaa sen mukauttamisen eri tilojen tarpeisiin.

Helppo huolto ja pitkäikäisyys

SBR-kumista valmistettuna kapearihlainen Matto S5 on helppo pitää puhtaana ja ylläpitää. Se kestää tehokkaasti likaa ja on helppo puhdistaa miedolla pesuaineella ja vedellä. Maton kestävyys ja helppohoitoisuus takaavat, että se säilyttää hyvän ulkonäkönsä ja toiminnallisuutensa pitkään, tarjoten näin kustannustehokkaan ja pitkäikäisen lattiapäällysteratkaisun.

Yhteenveto

Kapearihlainen Matto S5 SBR Musta on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät kestävää, turvallista ja tyylikästä lattiapäällystettä. Sen monipuolisuus, helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys tekevät siitä sopivan valinnan laajaan kirjoon käyttötarkoituksia, mukaan lukien teollisuusympäristöt, kaupalliset tilat ja kodit.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kapearihlainen matto S5 SBR musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun