Kapearihlainen matto S5 NBR musta

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Öljynkestävä
  • Materiaali: NBR
  • Väri: Musta
  • Rullakoot: 1250/1400 x 10000 mm
  • Paksuudet vahvikkeettomat (mm): 3 mm
  • Rihlan leveys: 1 mm
  • Uran leveys: 2 mm
Tuotetunnus (SKU): 423 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kapearihlainen matto S5 NBR musta

TuoteryhmäKumimatot 
Käyttötarkoitusöljynkestävä 
KumilaatuNBR 
VäriMusta 
Rullakoot1250/1400 x 10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)3 mm 

Kapearihlainen matto S5 NBR musta

Rihlan leveys 1 mm, uran leveys 2 mm

Kapearihlainen matto S5 NBR musta

Kapearihlainen Matto S5 NBR on suunniteltu tarjoamaan ylivoimainen mukavuus ja kestävyys erilaisissa käyttöympäristöissä. Tämä musta matto on valmistettu NBR-kumista (nitrile butadiene rubber), tunnettu sen kestävyydestä ja joustavuudesta. Maton kapearihlainen muotoilu ei ainoastaan tarjoa tyylikkyyttä vaan myös parantaa liikkumismukavuutta ja turvallisuutta.

Kestävyys ja materiaalin ominaisuudet

NBR-kumi, josta matto on valmistettu, on öljyn- ja kemikaalienkestävää materiaalia, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan teollisuusalueille ja muille alueille, joilla lattiat altistuvat kovalle rasitukselle. Kapearihlainen Matto S5 on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä ilman, että sen laatu tai toiminnallisuus heikkenee.

Suunnittelu

Maton ergonominen suunnittelu tarjoaa erinomaisen mukavuuden käyttäjille, vähentäen jalkojen ja selän rasitusta pitkäkestoisen seisomisen aikana. Sen pinta vähentää liukastumisen riskiä, mikä tekee siitä turvallisen valinnan työpisteisiin ja kävelyalueille. Kapearihlainen rakenne lisää maton joustavuutta, mahdollistaen sen mukautumisen erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin.

Monikäyttöisyys

Tämä matto on monipuolinen valinta, joka sopii erinomaisesti teollisuusympäristöihin, kaupallisiin tiloihin sekä kotikäyttöön. Sen kestävyys kemikaaleja ja öljyä vastaan tekee siitä erityisen sopivan mekaanikoille, laboratorioille ja teollisuuskeittiöille. Kapearihlainen muotoilu tarjoaa lisäksi tyylikkään ja ammattimaisen ilmeen, mikä tekee siitä sopivan myös julkisiin tiloihin ja toimistoihin.

Yhteenveto

Kapearihlainen Matto S5 NBR Musta on kestävä, turvallinen ja ergonominen valinta, joka sopii monenlaisiin käyttöympäristöihin. Sen kestävyys, monikäyttöisyys ja helppohoitoisuus tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun niin teollisuus-, kaupallisiin kuin kotikäyttöönkin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kapearihlainen matto S5 NBR musta on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun