Roiskelevykumi 600MMx6MMx10M

Tuotekuvaus
  • Kumilaatu: SBR/NR
  • Leveys: 600 mm
  • Paksuus: 6 mm
  • Pituus: 10 m
  • Kovuus: 70°±5° Shore A
  • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
  • Säänkestävyys: Kohtalainen
  • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
  • Kulutuksen kestävyys: Kohtalainen
  • Öljynkestävyys: Ei suositella
Tuotetunnus (SKU): 1876201 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Roiskelevykumi SBR 76515

TuoteryhmäKumilevyt
Tuotenumero1876201
Käyttötarkoitusyleiskäyttö
KumilaatuSBR/NR
VäriMusta
Kovuus (°Shore A)70°±5°
Ominaispaino (g/cm3)1,7
Käyttölämpötila (°C)-25 - +70
Vetomurtolujuus (Mpa)3,0
Murtovenymä (%)200% min
OtsoninkestävyysKohtalainen
SäänkestävyysKohtalainen
ÖljynkestävyysEi suositella
Kemikaalien kestävyysHyvä
Kulutuksen kestävyysKohtalainen
Rullakoko600 x 10000 mm
Paksuus vahvikkeellisena6 mm

Roiskeläppäkumi: Teollisuuden vaatimuksiin

Roiskeläppäkumi on teollisuuden tarpeisiin kehitetty suojamateriaali, joka tarjoaa tehokkaan suojan roiskeita, likaa ja mekaanista kulutusta vastaan. Sen mitat, 600mm x 6mm x 10m, tekevät siitä erittäin monipuolisen tuotteen, joka sopii useisiin sovelluksiin, missä vaaditaan kestävää ja luotettavaa suojaa.

Materiaalin ominaisuudet

Roiskeläppäkumi on valmistettu korkealaatuisesta kumista, joka kestää öljyjä, kemikaaleja ja muita teollisuudessa yleisesti esiintyviä aineita. Sen 6mm paksuus tarjoaa erinomaisen suojan ja kestävyyden, varmistaen materiaalin pitkäikäisyyden myös vaativissa olosuhteissa. Materiaalin joustavuus mahdollistaa helpon asennuksen ja mukautumisen erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Käyttökohteet

Roiskeläppäkumi soveltuu erinomaisesti käytettäväksi teollisuusympäristöissä, kuten työpajoissa, tuotantolinjoilla ja kuljetusalustoilla. Sitä voidaan käyttää suojana koneiden ja laitteiden alueilla, missä roiskeet ja lika ovat yleisiä, sekä lattiapäällysteenä alueilla, jotka vaativat lisäsuojaa liukastumista ja kulutusta vastaan. Materiaalin voi myös leikata sopiviin mittoihin, mikä tekee siitä joustavan ratkaisun monenlaisiin suojauksen tarpeisiin.

Asennus ja ylläpito

Roiskeläppäkumin asennus on vaivatonta. Materiaali on helppo leikata ja muotoilla tarvittaviin mittoihin, minkä jälkeen se voidaan asentaa suoraan haluttuun kohteeseen. Ylläpito on yksinkertaista, sillä kumi on helppo puhdistaa ja se kestää hyvin toistuvaa käyttöä. Säännöllinen puhdistus ja tarkastus varmistavat, että materiaali säilyttää suojaa antavat ominaisuutensa pitkään.

Yhteenveto

Roiskeläppäkumi on välttämätön suojamateriaali teollisuuden eri aloilla, tarjoten kestävän, joustavan ja luotettavan suojan roiskeita ja mekaanista kulutusta vastaan. Sen monipuolisuus, helppo asennus ja ylläpito, sekä ympäristöystävällisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan nykyaikaisiin teollisuusympäristöihin, missä vaaditaan kestävyyttä ja luotettavuutta.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Roiskelevykumi 600MMx6MMx10M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun