Roiskekumilevy SBR 76515

Tuotekuvaus
 • Kumilaatu: SBR/NR
 • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö
 • Kovuus: 70°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -25° – +70°C.
 • Otsoninkestävyys: Kohtalainen
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Kohtalainen
 • Rullakoko 600 x10000 mm
 • Paksuus: 6 mm

Kuvaus

Roiskelevykumi SBR 76515

TuoteryhmäKumilevyt
Tuotenumero1876201
Käyttötarkoitusyleiskäyttö
KumilaatuSBR/NR
VäriMusta
Kovuus (°Shore A)70°±5°
Ominaispaino (g/cm3)1,7
Käyttölämpötila (°C)-25 - +70
Vetomurtolujuus (Mpa)3,0
Murtovenymä (%)200% min
OtsoninkestävyysKohtalainen
SäänkestävyysKohtalainen
ÖljynkestävyysEi suositella
Kemikaalien kestävyysHyvä
Kulutuksen kestävyysKohtalainen
Rullakoko600 x 10000 mm
Paksuus vahvikkeellisena6 mm

Roiskekumilevy SBR 76515

Roiskekumilevy SBR on suunniteltu tarjoamaan erinomainen suoja erilaisia nesteitä ja mekaanista kulutusta vastaan. SBR (styreeni-butadieenikumi) materiaalina on tunnettu sen hyvästä kulutuksenkestävyydestä ja joustavuudesta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan moniin teollisuuden sovelluksiin.

Ominaisuudet

Roiskekumilevy on valmistettu SBR-kumista, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden vettä, öljyjä ja monia kemikaaleja vastaan. Sen rakenteelliset ominaisuudet tekevät siitä myös iskunvaimentavan ja värinänvaimennuskykyisen, parantaen työympäristön turvallisuutta ja mukavuutta. Materiaali kestää hyvin sääolosuhteita, mukaan lukien alhaiset lämpötilat, mikä laajentaa sen käyttömahdollisuuksia ulkotiloissa.

Käyttökohteet

Roiskekumilevy SBR on monipuolinen materiaali, jota käytetään laajalti teollisuudessa roiske- ja kulutussuojana. Se soveltuu erinomaisesti lattiamattoihin, työpisteiden suojaamiseen ja vesitiiviiden tiivisteiden valmistukseen. Levyä voidaan käyttää myös kuljetusvälineiden lattioissa ja seinissä, tarjoten kestävää suojaa kuljetettaville tavaroille ja itse kuljetusvälineille.

Asennus

Roiskekumilevy SBR on helppo leikata ja muokata sopimaan erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Sen asentaminen on suoraviivaista, ja se voidaan kiinnittää useimmille pinnoille liimaamalla tai mekaanisilla kiinnikkeillä. Materiaalin joustavuus tekee siitä käyttäjäystävällisen valinnan, joka voidaan helposti asentaa ilman erikoistyökaluja tai -tekniikoita.

Yhteenveto

Roiskekumilevy SBR tarjoaa tehokkaan suojan roiskeita ja kulutusta vastaan, olipa kyseessä teollisuusympäristö tai muu sovellus, jossa materiaalin kestävyyttä koetellaan. Sen erinomaiset fysikaaliset ominaisuudet, helppo asennettavuus ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä arvokkaan valinnan moniin käyttökohteisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Roiskekumilevy SBR 76515 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun