Kiila valkoinen

Tuotekuvaus
  • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö ulkona
  • Materiaali: PVC
  • Väri: Valkoinen
  • Rullakoot: 100 m
  • PVC-kiila ulkokäyttöön
Koot
  • A=6,5mm B=9mm
  • A=7mm B=10mm
Tuotetunnus (SKU): 32910 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kiila valkoinen

TuoteryhmäMuotonauhat 
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuPVC 
VäriValkoinen 
Rullakoot100 m 

Kiila valkoinen

3291009 A=6,5mm B=9mm
3291010 A=7mm B=10mm

PVC Kiila valkoinen

Valkoinen kiila on suunniteltu tarjoamaan tukeva ja kestävä ratkaisu erilaisiin kiinnitys- ja tukitarpeisiin. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, tämä kiila kestää painetta ja iskuja.

Kestävä rakenne

Valkoisen kiilan rakenne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Se pystyy vastustamaan suurta painetta ilman, että se vääntyy tai murtuu, mikä takaa pitkän käyttöiän. Materiaali on valittu huolellisesti, jotta kiila kestää niin kosteutta, lämpötilan vaihteluita kuin kemikaalejakin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin olosuhteisiin.

Helppo ja monipuolinen käyttö

Kiilan valkoinen väri on neutraali ja sopii hyvin mihin tahansa ympäristöön. Sen käyttö on äärimmäisen helppoa: kiila asetetaan tarvittavaan kohtaan ja se on valmis tukemaan esimerkiksi autokorilistaan.

Luotettava valinta

Turvallisuus on keskeistä valkoista kiilaa valittaessa. Sen suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjän turvallisuus. Lisäksi kiilan lujuus ja kestävyys takaavat, että se pysyy paikallaan, tarjoten luotettavaa tukea käytössä.

Yhteenveto

PVC Kiila valkoinen on monikäyttöinen, kestävä ja luotettava apuväline, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun monenlaisiin kiinnitys- ja tukitarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kiila valkoinen on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun