Parakumilevy 14010

Tuotekuvaus
 • Kumilaatu: NR
 • Käyttötarkoitus: Kulutusta kestävä
 • Kovuus: 45°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +80°C.
 • Otsoninkestävyys: Ei suositella
 • Säänkestävyys: Kohtalainen
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 • Kemikaalien kestävyys: Erinomainen
 • Kulutuksen kestävyys: Erinomainen
 • Rullakoot: 1400X5000/10000mm
 • Paksuudet: 1-30 mm
Tuotetunnus (SKU): 11148 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Parakumilevy 14010

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoituskulutusta kestävä 
KumilaatuNR 
VäriRuskea 
Kovuus (°Shore A)45°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,25 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)15 
Murtovenymä (%)550% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )30% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)-9% 72h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-7% 72h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)2° 72h/70°C 
OtsoninkestävyysEi suositella 
SäänkestävyysKohtalainen 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysErinomainen 
Kulutuksen kestävyysErinomainen 
Rullakoot1400 x 5000/10000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)1-30 mm 

Parakumi 14010

Parakumi on tehty korkealaatuisesta luonnonkumista, joka tarjoaa erinomaisen joustavuuden, kestävyyden ja iskunvaimennuskyvyn. Sen monipuolisuus ja korkea suorituskyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin teollisuussovelluksiin, joissa materiaalin kestävyys ja luotettavuus ovat avainasemassa.

Ominaisuudet

Parakumilevy tunnetaan erinomaisesta joustavuudestaan ja kyvystään kestää mekaanista rasitusta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisten tiivisteiden ja värinänvaimennuselementtien valmistukseen. Lisäksi se kestää hyvin venymistä ja repeämistä, tarjoten pitkäaikaisen suojan ja turvallisuuden käyttökohteissaan. Parakumi on myös hyvä iskunvaimennusmateriaali, mikä laajentaa sen käyttömahdollisuuksia entisestään.

Käyttökohteet

Parakumilevyn käyttökohteet ovat monipuoliset ja kattavat laajan kirjon erilaisia teollisuuden aloja. Se soveltuu erinomaisesti tiivisteiden, letkujen, iskunvaimentimien ja muiden mekaanista kestävyyttä vaativien komponenttien valmistukseen. Rakennusteollisuudessa parakumia käytetään veden, ilman ja muiden aineiden tiivistämiseen, kun taas autoteollisuudessa se on suosittu valinta erilaisten joustavien ja kestävien osien, kuten tiivisteiden ja mattojen, valmistuksessa.

Asennus

Parakumilevyn asentaminen ja käsittely on suhteellisen helppoa sen joustavuuden ja muokattavuuden ansiosta. Materiaali voidaan leikata haluttuun muotoon ja kokoon erilaisilla työkaluilla, ja se voidaan kiinnittää useimpiin pintoihin liimaamalla, niittaamalla tai ruuvaamalla. Oikein asennettuna parakumilevy tarjoaa luotettavan ja kestävän ratkaisun monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Yhteenveto

Parakumilevy on luotettava ja monikäyttöinen materiaali, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Sen joustavuus, kestävyys ja iskunvaimennuskyky tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin sovelluksiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Parakumi 14010 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun