Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx3MMx10M

Tuotekuvaus
 • Sileäpintainen
 • Kumilaatu: CR/SBR
 • Leveys: 1400 mm
 • Paksuus: 3 mm
 • Pituus: 10 m
 • Kovuus: 65°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +70°C.
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Kohtalainen
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Hyvä
Tuotetunnus (SKU): 1221003 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kloropreenikumilevy 26034 1400MMx3MMx10M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1221003
Käyttötarkoitusyleiskäyttö ulkona 
KumilaatuCR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)65°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,5 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +70 
Vetomurtolujuus (Mpa)
Murtovenymä (%)200% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )45% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys vetomurtolujuus (h/°C/%)±35% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-55% 70h/100°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)±15° 70h/100°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysKohtalainen 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysHyvä 
Rullakoko1400 x 10000 mm 
Paksuus vahvikkeettomana3 mm 
Paksuus vahvikkeellisena3 mm 

Neopreenikumi 26034 1400MMx3MMx10M

Neopreenikumi on teollisuuden tarpeisiin kehitetty tuote, joka tarjoaa erinomaisen vastustuskyvyn monia kemikaaleja ja sääolosuhteita vastaan. Tämän materiaalin monipuolisuus ja kestävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan useisiin sovelluksiin, aina koneiden tiivistämisestä vedenpitäviin sovelluksiin.

Tuotteen ominaisuudet

Neopreenikumi, joka on saatavilla mitoissa 1400mm x 3mm x 10m, tarjoaa vankan pohjan monenlaiseen käyttöön. Sen paksuus ja mitat on suunniteltu vastaamaan teollisuuden vaativia tarpeita, tarjoten samalla joustavuutta ja kestävyyttä. Materiaali on suunniteltu kestämään kemiallisia aineita, öljyjä sekä UV-säteilyä, mikä tekee siitä ihanteellisen ulkokäyttöön ja alueille, joilla materiaalin on kestettävä ankaria olosuhteita.

Käyttöalueet

Neopreenikumilevy on erittäin monipuolinen, ja sitä voidaan käyttää useissa eri sovelluksissa. Se toimii erinomaisesti tiivisteenä koneissa ja laitteissa, suojana kemikaaleja vastaan ja vedenkestävänä kerroksena erilaisissa rakennusprojekteissa. Materiaali on myös suosittu valinta sukelluspuvuissa ja muissa veden alla käytettävissä varusteissa sen vedenpitävien ja eristävien ominaisuuksien ansiosta.

Asennus

Neopreenikumi asentaminen ja käsittely on suoraviivaista. Materiaali on helppo leikata ja muotoilla sopimaan erilaisiin kohteisiin, mikä mahdollistaa sen monipuolisen käytön. On tärkeää käsitellä materiaalia varoen, jotta sen pinta ei vaurioidu, mikä saattaisi heikentää sen tiivistysominaisuuksia.

Yhteenveto

Neopreenikumilevy on monipuolinen materiaali, joka tarjoaa kestävyyttä ja suojaa monenlaisissa sovelluksissa. Sen kyky vastustaa kemikaaleja, öljyjä ja UV-säteilyä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin ympäristöihin. Helppo asentaa ja muokata käyttökohteen mukaan, se on käytännöllinen ja tehokas ratkaisu moniin teollisuuden tarpeisiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Neopreenikumi 26034 on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun