Kulutuskumilevy 1500MMx10MMx13M

Tuotekuvaus
 • Kumilaatu: NR/SBR
 • Leveys 1500 mm
 • Paksuus 10 mm
 • Pituus 13 m
 • Käyttötarkoitus: Kulutusta kestävä
 • Kovuus: 60°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +80°C
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Erinomainen
Tuotetunnus (SKU): 1418910 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kulutuskumilevy 1500MMx10MMx13M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1418910
Käyttötarkoituskulutusta kestävä 
KumilaatuNR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,20 g/cm³ 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)15 
Murtovenymä (%)350% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )24% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-7% 72h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)2° 72h/70°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysErinomainen 
Rullakoko1500 x 13000 mm 
Paksuus vahvikkeettomana10 mm

Kulutuskumilevy 1500mm x 10mm x 13m

Kulutuskumilevy 1500MMx10MMx13M, tarjoaa optimaalisen suojan ja kestävyyden teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Tämä laadukas kumimateriaali on suunniteltu erityisesti vastaamaan suurta kulutusta vaativien sovellusten haasteisiin, tarjoten luotettavaa suojaa ja pitkäikäisyyttä.

Kestävyys

Tämän kulutuskumilevyn valmistuksessa on käytetty kestävää kumiseosta, joka tarjoaa erinomaisen suojan mekaanista kulutusta, hankausta ja repeämistä vastaan. Sen 10mm paksuus lisää materiaalin kykyä vastustaa kovaa käyttöä ja tarjoaa tehokkaan suojan kulutukselle alttiille pinnalle. Materiaali on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, kuten korkeita ja matalia lämpötiloja, sekä kemikaaleja ja öljyjä.

Sovelluskohteet

Kulutuskumilevy 1500MMx10MMx13M soveltuu erinomaisesti käytettäväksi monenlaisissa teollisuussovelluksissa, kuten kuljetushihnoissa, työstökoneissa, kaivosteollisuudessa ja muissa kulutusta vaativissa ympäristöissä. Sen monipuolisuus mahdollistaa käytön myös lattiapinnoitteena, työpisteiden suojana sekä muissa kohteissa, joissa tarvitaan lisäsuojaa kulutusta vastaan.

Asennus

Tämä kulutuskumilevy on suunniteltu olemaan helppo asentaa ja muokata, mikä mahdollistaa sen käytön monenlaisissa kohteissa ja asennuksissa. Materiaali voidaan leikata sopivan kokoiseksi ja muotoiseksi, jotta se sopii täydellisesti käyttökohteeseen, tarjoten näin joustavan ja kohdennetun suojan.

Yhteenveto

Kulutuskumilevy 1500mm x 10mm x 13m on ihanteellinen valinta teollisuuden kulutusta vaativiin tarpeisiin. Sen korkea kestävyys, monipuoliset käyttömahdollisuudet, helppo asennettavuus ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä erinomaisen ratkaisun monenlaisiin sovelluksiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kulutuskumilevy 1500mm x 10mm x 13m on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun