Kulutuskumilevy 1500MMx12MMx13M

Tuotekuvaus
 • Kumilaatu: NR/SBR
 • Leveys 1500 mm
 • Paksuus 12 mm
 • Pituus 13 m
 • Käyttötarkoitus: Kulutusta kestävä
 • Kovuus: 60°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +80°C
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Erinomainen
Tuotetunnus (SKU): 1418912 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kulutuskumilevy 1500MMx12MMx13M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1418912
Käyttötarkoituskulutusta kestävä 
KumilaatuNR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,20 g/cm³ 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)15 
Murtovenymä (%)350% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )24% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-7% 72h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)2° 72h/70°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysErinomainen 
Rullakoko1500 x 13000 mm 
Paksuus vahvikkeettomana12 mm

 

Kulutuskumi 1500mm x 12mm x 13m

Kulutuskumilevy 1500MMx12MMx13M on suunniteltu tarjoamaan ylivoimaista kestävyyttä ja suojaa erityisesti teollisuuden käyttökohteissa, missä materiaalin on kestettävä äärimmäistä kulutusta. Tämän tuotteen avulla voidaan merkittävästi pidentää koneiden, laitteiden ja työpintojen käyttöikää, tarjoten samalla tehokasta suojaa mekaanista rasitusta vastaan.

Kestävyys

Tämä kulutuskumi on valmistettu erittäin kestävästä kumimateriaalista, jonka 12mm paksuus tarjoaa erinomaisen suojan kulutusta, hankausta ja repeämistä vastaan. Materiaali on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, kuten toistuvaa mekaanista rasitusta ja kemikaalien vaikutusta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan moniin teollisuussovelluksiin.

Käyttökohteet

Kulutuskumi 1500mm x 12mm x 13m on monipuolinen materiaali, joka soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaivosteollisuudessa, materiaalinkäsittelyssä, kuljetusteollisuudessa sekä raskaassa koneenrakennuksessa. Se tarjoaa luotettavaa suojaa koneiden osille, kuljetushihnoille, liukupinnoille ja muille alueille, joilla materiaalin kulutuksenkestävyys on ensiarvoisen tärkeää.

Asennus

Kulutuskumin suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjäystävällisyys; materiaali on helppo leikata ja muokata sopimaan erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin. Sen joustavuus ja muokattavuus tekevät siitä joustavan ratkaisun, joka voidaan räätälöidä tarkasti eri käyttökohteisiin, mahdollistaen kohdennetun suojan ja optimoidun käytön.

Yhteenveto

Kulutuskumi 1500mm x 12mm x 13m on tehokas ja kestävä ratkaisu teollisuuden kulutusta vaativiin tarpeisiin. Sen korkea kulutuksenkestävyys, helppo asennettavuus ja mukautuvuus, sekä ympäristöystävällisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin sovelluksiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kulutuskumilevy 1500MMx12MMx13M on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun