Kulutuskumilevy 1400MMx2MMx10M punainen

Tuotekuvaus
 • Kumilaatu: NR
 • Leveys: 1400 mm
 • Paksuus: 2 mm
 • Pituus: 10 m
 • Käyttötarkoitus: Kulutusta kestävä
 • Kovuus: 45°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +90°C
 • Otsoninkestävyys: Ei suositella
 • Säänkestävyys: Ei suositella
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Erinomainen
Tuotetunnus (SKU): 1434502 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kulutuskumilevy 14505 punainen

TuoteryhmäKumilevyt 
Käyttötarkoituskulutusta kestävä 
KumilaatuNR
VäriPunainen
Kovuus (°Shore A)45 °±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,05 g/cm³ 
Käyttölämpötila (°C)-30 – +90 
Vetomurtolujuus (Mpa)15 
Murtovenymä (%)500% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)
OtsoninkestävyysEi suositella
SäänkestävyysEi suositella
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysErinomainen 
Rullakoot1400 x 10000 mm ja 1400 x 2000 mm 
Paksuudet vahvikkeettomat (mm)10-25 mm 

Kulutuskumi 14505 Punainen

Kulutuskumi 14505 Punainen on erittäin kestävä ja monipuolinen materiaali, joka on suunniteltu erityisesti teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Sen ainutlaatuinen koostumus ja huomiota herättävä punainen väri tekevät siitä sekä käytännöllisen että visuaalisesti erottuvan valinnan monenlaisiin sovelluksiin.

Kestävyys

Tämä kulutuskumi on valmistettu korkealaatuisesta kumiseoksesta, joka tarjoaa erinomaisen kulutuksenkestävyyden ja pitkän käyttöiän. Sen kyky vastustaa hankausta ja mekaanista kulutusta tekee siitä ihanteellisen ratkaisun alueille, joilla materiaalin kestävyys on kriittistä. Kulutuskumi 14505 Punainen säilyttää ominaisuutensa ja suorituskykynsä myös vaativissa olosuhteissa, kuten korkeissa tai matalissa lämpötiloissa ja kosteissa ympäristöissä.

Käyttökohteet

Kulutuskumi 14505 Punainen on erittäin monipuolinen, ja se soveltuu käytettäväksi laajalti eri teollisuudenaloilla. Sen erinomainen kulutuksenkestävyys tekee siitä sopivan valinnan esimerkiksi koneenrakennukseen, kuljetus- ja käsittelyjärjestelmiin, kaivosteollisuuteen ja muihin sovelluksiin, joissa materiaaleilta vaaditaan korkeaa kestävyyttä. Punainen väri lisää visuaalista erottuvuutta ja voi auttaa merkitsemään turva-alueita tai korostamaan tärkeitä osia.

Asennus

Kulutuskumi 14505 on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja mukautuvaksi. Se voidaan leikata eri muotoihin ja kokoihin sopimaan tarkasti käyttökohteeseen, mikä mahdollistaa joustavan käytön erilaisissa asennuksissa. Tämän materiaalin asentaminen on nopeaa ja vaivatonta, mikä vähentää käyttöönottoaikaa ja tekee siitä käytännöllisen valinnan monenlaisiin projekteihin.

Yhteenveto

Kulutuskumi 14505 tarjoaa teollisuudelle kestävän, monipuolisen ja visuaalisesti erottuvan ratkaisun. Sen erinomainen kulutuksenkestävyys, helppo asennettavuus ja mukautuvuus sekä ympäristöystävällisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan laajaan kirjoon sovelluksia.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kulutuskumi 14505 Punainen on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun