Kulutuskumilevy 1000MMx40MMx4,5M

Tuotekuvaus
 • Kumilaatu: NR/SBR
 • Leveys 1000 mm
 • Paksuus 40 mm
 • Pituus 4,5 m
 • Käyttötarkoitus: Kulutusta kestävä
 • Kovuus: 60°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +80°C
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Erinomainen
Tuotetunnus (SKU): 1418940 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kulutuskumilevy 1000MMx40MMx4,5M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1418940
Käyttötarkoituskulutusta kestävä 
KumilaatuNR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,20 g/cm³ 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)15 
Murtovenymä (%)350% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )24% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-7% 72h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)2° 72h/70°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysErinomainen 
Rullakoko1000 x 4500 mm 
Paksuus vahvikkeettomana40 mm

Kulutuskumilevy 1000mm x 40mm x 45m

Kulutuskumilevy, jonka mitat ovat 1000mm x 40mm x 45m, on suunniteltu kestämään äärimmäistä kulutusta ja tarjoamaan pitkäaikaista suojaa monenlaisissa teollisissa sovelluksissa. Tämä tuote on erityisen sopiva käytettäväksi alustoilla, jotka altistuvat voimakkaalle hankaukselle ja mekaaniselle rasitukselle, tarjoten erinomaista suojaa ja lisäten käyttöikää.

Kestävyys ja suojan tarjoaminen

Kulutuskumilevyn valmistuksessa on käytetty korkealaatuista kumiseosta, joka on suunniteltu kestämään voimakasta kulutusta. Se soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa materiaalin on kestettävä jatkuvaa hankausta, kuten teollisuuslattiat, kuljetusjärjestelmät ja muut pinnat, joille kulutuksenkestävyys on kriittinen tekijä. Vähentää hankausta ja pidentää merkittävästi suojattavien pintojen käyttöikää.

Käyttökohteet

Kulutuskumilevy on ihanteellinen valinta monille teollisuudenaloille, kuten kaivosteollisuus, käsittely- ja pakkausteollisuus sekä raskas koneenrakennus. Se tarjoaa luotettavaa suojaa kulutukselle alttiille alueille, kuten kuljettimien kuljetuspäille, lajittelulaitteille ja muille alueille, joilla materiaali altistuu voimakkaalle rasitukselle.

Asennuksen helppous

Tämä kulutuskumilevy on suunniteltu olemaan helppo asentaa, ja se voidaan leikata ja muokata sopimaan monenlaisiin kohteisiin. Sen joustavuus ja muokattavuus tekevät siitä sopivan ratkaisun monimutkaisiinkin asennuksiin, tarjoten kustomoitua suojaa ilman, että suorituskyky kärsii.

Yhteenveto

Kulutuskumilevy 1000mm x 40mm x 45m tarjoaa erinomaista kulutuksenkestävyyttä ja suojaa teollisuuden vaativissa sovelluksissa. Sen monipuolisuus, helppo asennettavuus ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan, kun etsitään pitkäaikaista suojaa kulutukselle alttiille pinnoille.

 

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kulutuskumilevy 1000mm x 40mm x 45m on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun