Kulutuskumilevy 1500MMx30MMx5M

Tuotekuvaus
 • Kumilaatu: NR/SBR
 • Leveys 1500 mm
 • Paksuus 30 mm
 • Pituus 13 m
 • Käyttötarkoitus: Kulutusta kestävä
 • Kovuus: 60°±5° Shore A
 • Käyttölämpötila: -30° – +80°C
 • Otsoninkestävyys: Hyvä
 • Säänkestävyys: Hyvä
 • Öljynkestävyys: Ei suositella
 • Kemikaalien kestävyys: Hyvä
 • Kulutuksen kestävyys: Erinomainen
Tuotetunnus (SKU): 1418930 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kulutuskumilevy 1500MMx30MMx5M

TuoteryhmäKumilevyt 
Tuotenumero1418930
Käyttötarkoituskulutusta kestävä 
KumilaatuNR/SBR 
VäriMusta 
Kovuus (°Shore A)60°±5° 
Ominaispaino (g/cm3)1,20 g/cm³ 
Käyttölämpötila (°C)-30 - +80 
Vetomurtolujuus (Mpa)15 
Murtovenymä (%)350% min. 
Jäännöspuristuma (h/°C )24% max. 22h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys murtovenymä (h/°C/%)-7% 72h/70°C 
Vanhenemisen kestävyys kovuus (°ShA)2° 72h/70°C 
OtsoninkestävyysHyvä 
SäänkestävyysHyvä 
ÖljynkestävyysEi suositella 
Kemikaalien kestävyysHyvä 
Kulutuksen kestävyysErinomainen 
Rullakoko1500 x 5000 mm 
Paksuus vahvikkeettomana30 mm

Kulutuskumi 1500mm x 30mm x 5m

Kulutuskumi 1500mm x 30mm x 5m edustaa teollisuuden huippuluokan kulutuksenkestävää materiaalia, joka on suunniteltu tarjoamaan ylivertainen suoja ja pitkäikäisyys äärimmäisissä olosuhteissa. Tämän poikkeuksellisen paksun kulutuskumin avulla voidaan tehokkaasti suojata erilaisia pintoja ja laitteita vaativissa teollisuusympäristöissä, missä kulutus ja hankaus ovat jatkuvia haasteita.

Ensiluokkainen kulutuksenkestävyys

Tämän kulutuskumin 30mm paksuus on optimoitu tarjoamaan maksimaalinen suoja kulutusta ja mekaanista rasitusta vastaan. Valmistettu erittäin kestävästä kumiseoksesta, se kestää voimakasta hankausta, iskuja ja muita mekaanisia vaurioita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan raskaisiin teollisuussovelluksiin.

Sovelluskohteet

Kulutuskumi 1500mm x 30mm x 5m on suunniteltu monipuoliseen käyttöön teollisuuden eri aloilla, kuten kaivos-, rakennus- ja materiaalinkäsittelyteollisuudessa. Se soveltuu erinomaisesti suojamaan kuljetusjärjestelmiä, lattioita, työpöytiä ja muita pintoja, jotka altistuvat toistuvalle kulutukselle ja tarvitsevat erityisen vahvaa suojaa.

Asennus

Tässä kulutuskumissa yhdistyvät kestävyys ja helppo käsiteltävyys. Materiaali on suunniteltu niin, että sitä on helppo leikata ja muokata sopimaan erilaisiin käyttökohteisiin, tarjoten näin räätälöityä suojaa eri teollisuuden tarpeisiin. Sen joustavuus mahdollistaa nopean ja tehokkaan asennuksen, vähentäen työaikaa ja kustannuksia.

Yhteenveto

Kulutuskumi 1500mm x 30mm x 5m on teollisuuden tarpeisiin kehitetty kestävä ja monipuolinen ratkaisu, joka tarjoaa luotettavaa suojaa äärimmäisessä kulutuksessa. Sen poikkeuksellinen paksuus, helppo asennettavuus ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä arvokkaan valinnan monenlaisiin sovelluksiin.

Miksi valita Helsingin Kumi Oy?

Helsingin Kumi Oy on tunnettu laadukkaiden kumituotteiden toimittaja, jonka asiantunteva henkilökunta tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tukea, varmistaen, että saat juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Kulutuskumi 1500mm x 30mm x 5m on vain yksi esimerkki laajasta valikoimastamme, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

 

Leikkaamme sovitusti mittojen mukaan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Siirry sivun alkuun